News

După anchetele din centrele de bătrâni, apar plângeri într-o grădiniță din Ilfov. Micuții ar fi bruscați de personalul instituției

Plângeri într-o grădiniță din județul Ilfov. Copiii ar fi bruscați și agresați verbal. A fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă.
19.07.2023 | 18:51
Dupa anchetele din centrele de batrani apar plangeri intro gradinita din Ilfov Micutii ar fi bruscati de personalul institutiei
Plângeri într-o grădiniță din Ilfov. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

După anchetele din centrele de bătrâni, apar plângeri într-o grădiniță din Ilfov. Nici bine nu s-au finalizat verificările în căminele din România, că apar noi sesizări privind o instituție, de această dată din comuna Dobroești, din județul Ilfov.

Plângeri într-o grădiniță din județul Ilfov. Copiii ar fi bruscați

O femeie a sesizat poliția cu privire la faptul că la grădinița din comuna respectivă, copiii ar fi bruscați și agresați verbal. Însă, nu se precizează cu exactitate cine sunt persoanele vizate, care au avut un astfel de comportament.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, la adresa indicată de femeia respectivă au ajuns oamenii legii pentru a efectua cercetări. În urma verificărilor, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

„La data 18 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, la o grădiniță din Dobroești, preșcolarii sunt bruscați și agresați verbal.

ADVERTISEMENT

În cauză, polițiștii Biroului de Siguranță Școlară Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă”, au transmis, miercuri, reprezentanții IPJ Ilfov. Urmărirea penală se desfășoară sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Nereguli descoperite la grădinița din Dobroești, amendă de 10.000 de lei

Totodată, miercuri, la grădinița din Dobroești s-au deplasat reprezentanți ai Criminalității Economice Ilfov, pentru a face controale. În urma acestora, au fost descoperite nereguli în contabilitate.

ADVERTISEMENT

Mai mult, polițiștii au descoperit o sumă de bani nefiscalizată. Unitatea în cauză a fost amendată de oamenii legii cu 10.000 de lei, conform Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov au efectuat verificări la respectivul centrul educațional din Dobroești. Au constatat abateri de la disciplina financiar-contabilă.

ADVERTISEMENT

În acest context, polițiștii de la economic au aplicat o sancțiune contravențională, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform art. 11 lit.e, pct.4 din O.U.G. 28/1999 și au confiscat suma de 950 de lei, nefiscalizată.”, se precizează într-un comunicat al polițiștilor.

 

 

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită