Life

După aproape 4 luni de la divorțul de Andrei Neacșu, Ilinca Vandici a dat vestea: ”Acest mesaj este despre…”

Vestea pe care a dat-o Ilinca Vandici după aproape 4 luni de la divorțul de Andrei Neacșu. Vedeta a transmis un mesaj important.
20.10.2023 | 21:53
Dupa aproape 4 luni de la divortul de Andrei Neacsu Ilinca Vandici a dat vestea Acest mesaj este despre
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat în această vară. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au trecut aproape 4 luni de la divorțul dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, iar prezentatoarea de televiziune a dat vestea. Vedeta a postat un mesaj despre experiențele de viață.

Vestea dată de Ilinca Vandici, după aproape 4 luni de la divorțul de Andrei Neacșu

În urmă cu câteva luni, vestea că Ilinca Vandici și soțul ei divorțează i-a luat prin surprindere pe internauți, mai ales că părea că cei doi se înțelegeau perfect.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost căsătoriți timp de 6 ani și au împreună un fiu, Zian. Vedeta și fostul ei partener de viață au semnat actele de divorț în mare secret, în această vară.

Pe rețelele de socializare, Ilinca Vandici a postat un mesaj despre cursul vieții, după cum a precizat la final. Vedeta a vorbit despre experiențele de viață și a spus că acum trăiește în prezent.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ilinca Vandici a mai spus că nu va schimba anumite situații, dacă nu va fi posibil acest lucru. Vedeta de televiziune nu are de gând să rămână în trecut, ci să trăiască în prezent.

“Trăiesc în prezent nu în trecut… dacă sunt lucruri pe care le pot schimba, încerc să fac asta, dar dacă în privința anumitor situații petrecute nu mai pot face nimic, le trec doar la capitolul experiențe de viață care mă ajută să evoluez, în nici un caz nu rămân ancorată acolo pentru că pierd clipa prezentă în care da, pot face ceva diferit…

ADVERTISEMENT

P.S. Acest mesaj este despre cursul vieții în GENERAL, așa cum sunt toate mesajele și gândurile mele”, a scris prezentatoarea de la Bravo, ai stil! pe Facebook.

Cum își educă Ilinca Vandici fiul după divorț

Ilinca Vandici a declarat, în cadrul unui interviu, că nu vrea să existe vreun subiect în familie pe care să nu-l poată discuta cu Zian. Micuțul știe că mama lui va fi mereu alături de el, indiferent de situație, și că aceasta nu-l va judeca.

ADVERTISEMENT

“Zian știe că eu sunt acolo pentru el orice s-ar întâmpla. Știe că poate să mă întrerupă din orice fac. Îi răspund, îl ascult activ, am grijă de el și de dezvoltarea lui în sensul ăsta. Îmi doresc să fim foarte buni prieteni.

De orice situație grea s-ar lovi vreau să mă asigur că va veni la mine. Nu-l voi judeca, nu-l voi certa, nu-l voi critica. Voi fi părintele care îl susține, îl înțelege, care încearcă să-i dea sfaturi”, a declarat Ilinca Vandici pentru Unica.

ADVERTISEMENT