Life

Cum își educă Ilinca Vandici fiul după divorțul de Andrei Neacșu: ”Nu-l voi judeca”

Cum îl crește Ilinca Vandici pe băiatul ei, Zian, după separarea de Andrei Neacșu. Mărturia prezentatoarei de la Kanal D.
12.09.2023 | 23:29
Cum isi educa Ilinca Vandici fiul dupa divortul de Andrei Neacsu Nul voi judeca
Cum îl crește Ilinca Vandici pe băiatul ei după separarea de Andrei Neacșu. Mărturia prezentatoarei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum își educă frumoasa șatenă fiul după divorțul de fostul partener de viață. Orice ar face și pentru ce alegeri optează copilul în vârstă de 6 ani vedeta a precizat că nu-l va judeca niciodată. Pe ce se bazează moderatoarea.

Cum îl crește Ilinca Vandici pe băiatul ei după separarea de Andrei Neacșu. Mărturia prezentatoarei

Ilinca Vandici a spus cum își crește băiatul după separarea de Andrei Neașcu, bărbatul de care a divorțat de curând. Mărturia prezentatoarei de la Kanal D este una sinceră, vedeta punând mare accent pe comunicarea cu cel mic.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă consideră că nu trebuie să există niciun subiect pe care să nu-l poată discuta cu Zian. Fiul vedetei știe că mama sa îi va fi întotdeauna alături, la bine și la greu, pentru că moderatoarea vrea să fie prietenă cu el.

„Nu cred că ar trebui să existe subiecte tabu (n.red.: în familie). Nu cred că părerea mamei ar trebui să fie adevărul absolut. Copilul trebuie să știe că aceea este experiența mamei, sau a tatălui, bineînțeles, dar că el poate să-și creeze propria experiență.

ADVERTISEMENT

Zian știe că eu sunt acolo pentru el orice s-ar întâmpla. Știe că poate să mă întrerupă din orice fac. Îi răspund, îl ascult activ, am grijă de el și de dezvoltarea lui în sensul ăsta. Îmi doresc să fim foarte buni prieteni.

De orice situație grea s-ar lovi vreau să mă asigur că va veni la mine. Nu-l voi judeca, nu-l voi certa, nu-l voi critica. Voi fi părintele care îl susține, îl înțelege, care încearcă să-i dea sfaturi.

ADVERTISEMENT

E foarte sănătos să comunicăm. Comunicarea cred că e cheia în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea copiilor noștri”, a declarat Ilinca Vandici despre relația cu fiul său, Zian, pentru unica.ro.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, divorț după 5 ani de mariaj

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să o ia pe drumuri separate în urmă cu câteva luni. Prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil și fostul partener de viață au divorțat oficial în luna iulie după 5 ani de mariaj.

ADVERTISEMENT

Cei doi erau căsătoriți din anul 2017, vedeta de la Kanal D având numai aprecieri pentru bărbatul cu care a devenit mamă și care este mai mic decât ea. Se pare că separarea a fost cauzată de infidelitatea acestuia.

„Fiecare ne aducem aportul atât cât putem și cât considerăm de mult. Cred că e foarte important ca Zian să aibă echilibru, parte feminină și masculină încorporate în dezvoltarea și în educația lui. Nu-l vom priva de asta niciodată”, a mai spus Ilinca Vandici.

ADVERTISEMENT