Life

După ce au anunțat că se căsătoresc, Gina Pistol și Smiley au luat o decizie radicală, pentru binele fetiței lor, Josephine

După anunțul nunții, Gina Pistol și Smiley au luat o hotărâre fermă. Are legătură cu fetița lor, Josephine, și felul în care o cresc.
10.05.2023 | 08:55
Dupa ce au anuntat ca se casatoresc Gina Pistol si Smiley au luat o decizie radicala pentru binele fetitei lor Josephine
După anunțul nunții, Gina Pistol și Smiley au luat o hotărâre fermă. Are legătură cu fetița lor, Josephine, și felul în care o cresc. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După ce au anunțat că se căsătoresc, prezentatoarea de la Chefi la cuțite și iubitul ei au luat o decizie radicală, pentru binele fetiței lor. Cei doi parteneri de viață au anunțat prin intermediul unei filmări ce vor să facă.

După anunțul nunții, Gina Pistol și Smiley au luat o hotărâre fermă. Are legătură cu fetița lor, Josephine, și felul în care o cresc

Gina Pistol și Smiley au luat o hotărâre fermă după ce au anunțat că urmează să facă nunta. Planurile pentru marele eveniment se conturează în acest moment, frumoasa blondină și artistul dezvăluind felul în care o cresc pe fetiță.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea și cântărețul nu mai doresc să o expună deloc pe Josephine pe social media, după ce prezentatoarea a făcut o greșeală și a distribuit o imagine cu chipul său. Acum, cei doi nu mai vor să posteze deloc poze cu ea, nici măcar cu spatele.

„E un copil simpatic, creativ, eu unul așa vrea s-o arăt tot timpul oamenilor. Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața, dar am decis să nu o expunem pe rețelele sociale, pentru că nu cred că e locul unui minor acolo.

ADVERTISEMENT

Dacă ea își va dori, la un moment dat, să aibă conturi pe rețelele sociale e decizia ei! Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât curioși să o vadă! Eu mă ghidez după ce îmi spune inima mea!

Am decis împreună cu Gina că e cel mai bine să fie anonimă. O să evitam să o mai postăm chiar și cu spatele”, a mărturisit Smiley în urmă cu ceva vreme, într-un videoclip de pe canalul său de Youtube.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley, discreți în privința copilului

Gina Pistol și Smiley au decis să fie discreți în privința copilului care a împlinit vârsta de 2 ani în luna martie. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite și renumitul artist își doresc să o trateze pe micuță ca pe o persoană care să decidă singură ce vrea să facă în viață.

Blondina crede că e foarte important ca Josephine să aleagă singură dacă vrea sau nu să fie expusă pe rețelele de socializare. În felul acesta copila va avea posibilitatea să hotărască când este momentul să facă acest pas.

ADVERTISEMENT

„Noi am decis să fim neutrii în această poveste. Noi ne tratăm copilul ca pe o persoană, și eu cred că orice persoană are dreptul să aleagă cine vrea să fie, cum vrea să-și trăiască viața”, a completat Gina Pistol.

ADVERTISEMENT