Life

Gina Pistol, imagine cu Smiley după anunțul căsătoriei. Cum arată acum artistul

Gina Pistol, imagine cu Smiley după anunțul căsătoriei. Artistul pare că a trecut printr-o schimbare fizică vizibilă. Ce imagine a postat viitoarea lui soție.
06.05.2023 | 23:15
Gina Pistol imagine cu Smiley dupa anuntul casatoriei Cum arata acum artistul
Gina Pistol, imagine cu Smiley. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a postat o imagine cu Smiley după anunțul căsătoriei. Aceasta s-a amuzat pe seama iubitului său. Iată cum arată acum artistul!

Gina Pistol, imagine cu Smiley după anunțul căsătoriei

Gina Pistol a mărturisit că a fost copleșită de pregătirile pentru nunta cu Smiley. Aceasta a decis să se distreze puțin și nu pe seama oricui, ci cea viitorului său soț. Astfel, Gina Pistol a postat o imagine cu Smiley pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a postat imaginea în care Smiley este vizibil îmbătrânit și pare a fi mai degrabă un bunic decât un bărbat pe care să se căsătorească. Aceasta a folosit un filtru iar acum artistul arată foarte bătrân, cel puțin în imaginea de pe rețelele de socializare.

Probabil Gina Pistol a vrut să transmită faptul că perioada de organizare a nunții este puțin stresantă și pentru iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Desigur, Gina Pistol s-a ocupat și de descrierea imaginii postate pe rețelele de socializare și a scris: „Căsătoria a fost cea mai bună decizie din viața mea. Andrei 39 de ani”.

Imaginea postată de Gina Pistol
Gina Pistol, imagine cu Smiley după anunțul căsătoriei. Foto Instagram

Smiley a cerut-o de soție pe Gina Pistol acasă

Gina Pistol a fost cerută în căsătorie de Smiley în intimitatea casei lor. De la acest moment extrem de special nu putea lipsi fiica acelor doi, pe nume Josephine.

ADVERTISEMENT

Gina se afla în baie și avea mâinile pline de spumă pentru că pregătea cada pentru fetița lor. Atunci Smiley a găsit momentul perfect pentru a o întreba pe iubita lui dacă vrea să își petreacă restul vieții alături de el.

„Era într-o seară normală de familie, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre, spălam cada și eram plină de spumă și Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat.

ADVERTISEMENT

Am ieșit din baie cu mâinile pline de spume și mă uitam la ei, iar Josephine avea o cutiuță în mână și Andrei a început să spună ceva”, a spus Gina Pistol.

ADVERTISEMENT
Tags: