Life

După ce i s-a furat seiful, Culiță Sterp a mai pierdut o sumă importantă de bani. Artistul a făcut totul public: „M-a luat de fraier”

Culiță Sterp și-a luat țeapă de la un prieten. Artistul nu a reușit să rezolve problema pe cale amiabilă și a făcut totul public.
11.07.2023 | 20:03
Dupa ce i sa furat seiful Culita Sterp a mai pierdut o suma importanta de bani Artistul a facut totul public Ma luat de fraier
Culiță Sterp și-a luat țeapă de la un prieten. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Supărat foc pentru că a fost țepuit de un prieten cu o sumă măricică de bani, Culiță Sterp a făcut totul public pe internet. Artistul este deranjat, mai degrabă, că persoana cu pricina și-a bătut joc de el.

Culiță Sterp și-a luat țeapă de la un prieten

Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, nu doar pentru muzica sa, dar și pentru caracter. De fiecare dată când a avut ocazia, cântărețul i-a ajutat pe cei aflați la nevoie.

ADVERTISEMENT

Dar văzându-i bunătatea, au fost și persoane care au considerat că pot profita. Așa s-a întâmplat în cazul unui bărbat care a reușit să intre în grupul de prieteni al artistului, iar apoi i-a cerut împrumut o sumă destul de mare de bani, 1700 de euro, pentru o perioadă scurtă de timp.

Bazându-se pe faptul că locuiesc în același județ și că au cunoștințe comune, Culiță Sterp l-a ajutat. Însă de atunci au trecut trei ani, iar artistul nu a mai reușit niciodată să-și recupereze banii. Sătul să fie dus cu vorba, a făcut totul public.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a publicat în mediul online un mesaj revoltător prin care și-a dorit să exprime cât de indignat este de situație, dar și să tragă un semnal de alarmă. Fostul concurent de la Survivor România a însoțit textul cu mai multe imagini în care apare amicul care l-a țepuit și a îndemnat oamenii să se ferească de el.

De altfel, cântărețul a făcut publice și conversațiile pe care le-a avut în tot acest timp cu persoana respectivă, din care reiese că bărbatul ar fi fost plecat din țară și l-ar fi tot amânat. Din comentarii, însă, Culiță a aflat că acesta nu a părăsit niciodată orașul.

ADVERTISEMENT

În plus, revoltați de situație, fanii lui Culiță Sterp au luat atitudine și au început să-l sune sau să-i trimită mesaje individului pentru a-l determina să-i înapoieze banii cât mai repede cântărețului de muzică de petrecere și manele.

Culiță Sterp, supărat că a fost „luat de prost”

Pe de altă parte, Culiță Sterp a mărturisit că nu pierderea banilor îl afectează, ținând cont că în trecut i s-a furat un seif cu sute de mii de euro, ci faptul că „a fost luat de prost” de o persoană pe care a vrut să o ajute.

ADVERTISEMENT

„Nu am făcut niciodată o asemenea postare dar oamenii ca acesta din poză, asta merită, făcuți de rușine să-i știe toată lumea! I-am dat la băiatul ăsta acum 3 ani o sumă de bani împrumut nu e o sumă mare, 1700€ (o mie șapte sute euro).

Dar pentru el se pare că e ceva, că de-aia nu mi i-a mai dat înapoi nici în ziua de azi. Nu stau din banii ăia. Pe mine mă deranjează altceva! Fac această postare că să-l vedeți și să vă feriți de el că se bagă în seamă cu voi, se împrietenește să vă câștige încrederea și după aceea vă cere bani împrumut.

Și eu că prostul am pus botul acum 3 ani. Pentru că aveam niște prieteni comuni și așa a ajuns în anturajul meu. Și mai ales că e de la mine din județ, din Brad mai exact”, și-a început Culiță Sterp mesajul.

„Nu sunt omul care acceptă să fie luat de prost de un papagal”

Culiță Sterp a adăugat că știe că Dumnezeu îi va înapoia banii, dar nu vrea să mai existe și alți păgubiți. „Recunosc că am fost prost cu P mare. Asta e. Dar nu e vorba de asta că nu am stat din banii ăia. Repet de aia nici nu mă interesează de ei că i-am pierdut.

Pe mine mă deranjează că am fost băiat bun cu el și l-am ajutat când a avut o problemă și el m-a luat de fraier. Am pierdut eu sute de mii de euro când mi s-a luat seiful din casă. Eu sunt omul care știu să pierd. Că Dumnezeu mi-a dat dublu înapoi, pentru că știe sufletul meu.

Dar nu sunt omul care acceptă să fie luat de prost de un papagal. Așa ceva n-am pățit în viața mea. Știu că o să-mi fie învățătură de minte! Vă rog #distribuiți toată lumea! Măcar să știu că nu mai face asta și altcuiva!”, a continuat Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT
Tags: