Life

După doi ani de la despărțirea de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a făcut anunțul despre un nou iubit: “Încă nu s-a terminat”

Ce spune Alina Sorescu despre un nou partener de viață, la doi ani după despărțirea de Alexandru Ciucu. Este pregătită pentru o altă relație?
23.12.2023 | 00:03
Dupa doi ani de la despartirea de Alexandru Ciucu Alina Sorescu a facut anuntul despre un nou iubit Inca nu sa terminat
Ce spune artista despre o nouă relație. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu a vorbit într-un interviu recent despre un subiect de care mulți dintre fanii săi sunt interesați. Artista a oferit declarații despre o nouă relație, la doi ani după ce s-a despărțit de designerul Alexandru Ciucu. Este pregătită să aibă un alt partener de viață?

Ce spune Alina Sorescu despre un nou partener de viață

De când s-a despărțit de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu este mai prezentă în lumina reflectoarelor, iar aproape orice mișcare a sa este atent analizată de către fani, mulți întrebându-se dacă și-a făcut sau are de gând să-și facă o nouă relație?

ADVERTISEMENT

Alina Sorescu are deja doi ani de când nu s-a mai afișat la brațul altui bărbat, iar procesul de divorț de fostul soț încă are loc, deoarece există disensiuni în privința custodiei fetițelor. Anul viitor, în primăvară, cei doi vor avea o înfățișare pe această temă.

Cântăreața nu s-a sfiit de curând să abordeze o discuție despre un posibil nou partener în viața sa. Într-un interviu a mărturisit că nu vrea să se gândească acum la încă o poveste de dragoste, deoarece își dorește să se axeze pe fetițele sale, respectiv pe un proces care să aibă un rezultat favorabil.

ADVERTISEMENT

”Nu cred că este cazul să răspund la o astfel de întrebare acum, atâta timp cât sunt într-un proces de divorț, care încă nu s-a terminat. Cât va mai dura vom vedea, nu ține de mine. Sunt totuși într-un proces de divorț de doi ani, am doi copii. Fetițele sunt prioritatea mea și nu este cazul să răspund la asta.”, a declarat Alina Sorescu pentru Spynews.

Alina Sorescu, primul Crăciun fără fetițele sale

În urma ultimei decizii a instanței, s-a stabilit că fetițele interpretei, Raisa și Carolina, se vor bucura de Crăciun alături de tatăl lor, dar după ce acesta va trece, Revelionul îl vor celebra cu mama lor. Este primul Crăciun în care cântăreața va sta departe de fetițele sale.

ADVERTISEMENT

”Da, așa s-a nimerit, este primul Crăciun. Nu s-a întâmplat nimic nou. Prima jumătate a vacanței, fetele vor sta la el și la mine se vor întoarce de Revelion. Procesul este încă în desfășurare. Neînțelegerea noastră este programul de vizită al fetițelor”, a mai explicat Alina Sorescu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu erau căsătoriți din anul 2010. Din mariajul lor au rezultat două fiice, Raisa și Carolina. Cei doi au format unul dintre cuplurile din lumea showbizului care păreau solide. Până ca ambii să confirme divorțul, au existat multe zvonuri în acest sens.

ADVERTISEMENT

Motivul care ar fi dus la ruptura căsniciei ar fi fost infidelitatea lui Alexandru Ciucu. Până ca el și Alina Sorescu să recunoască ruptura mariajului, în spațiul public au circulat o serie de fotografii în care designerul se plimba cu o altă femeie.

ADVERTISEMENT