News

După două săptămâni de agonie, Ionuț a murit pe un pat de spital din Galați. A fost spulberat, de Revelion, de un șofer beat

În noaptea de Revelion, un șofer beat spulbera 6 tineri pe o stradă din Galați. Printre ei se afla și Ionuț. Băiatul, de 23 de ani, a murit după două săptămâni de agonie.
21.01.2023 | 09:38
Dupa doua saptamani de agonie Ionut a murit pe un pat de spital din Galati A fost spulberat de Revelion de un sofer beat
Ionuț, un tânăr de 23 de ani, a murit după două săptămâni de suferință. Fusese lovit de un șofer beat de Revelion. Sursa foto:
ADVERTISEMENT

O familie din Galați trece prin momente cumplite. Fiul lor, de 23 ani, și-a găsit sfârșitul în urma unui accident cumplit.

Ionuț, un tânăr de 23 de ani, a murit după două săptămâni de suferință. Fusese lovit de un șofer beat de Revelion

Ionuț a ajuns în stare gravă la spital chiar în noaptea de Revelion. Atunci, cu câteva momente înainte de miezul nopții, el și prietenii lui se aflau pe stradă, așteptând să sărbătorească trecerea în noul an.

ADVERTISEMENT

Bucuria lor a fost frântă de un șofer de 23 de ani care a intrat cu mașina în ei. Acesta din urmă a fugit ulterior de la fața locului.

În acea noapte fatidică de la trecerea dintre ani, au fost imagini dramatice, filmate imediat după impactul teribil. Mai mulți tineri erau întinşi pe jos, răniţi. ”Agonie, ţipete şi multă disperare”, spun martorii.

ADVERTISEMENT

”A venit băiatul cu o viteză foarte mare, pe ceaţă, nu se vedea absolut nimic. Într-o fracţiune de secundă. Am apucat două persoane să strigăm, am apucat să sărim. Prima persoană a luat-o de pe contrasens, iar pe restul de pe margine. S-a instalat panica”, povestește David, un tânăr care a asistat la tragedie, notează ObservatorNews.

În total, șoferul inconștient a rănit 6 persoane. Două fete de 18, respectiv 23 de ani și patru băieți cu vârstele de 19, 23, 25 şi 30 de ani. Tinerii au ajuns de urgență la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci.

ADVERTISEMENT

Dintre aceștia, cel mai grav rănit a fost Ionuț, care a fost preluat de Ambulanță în comă. În această săptămână, după 16 zile de agonie pe patul de spital, inima tânărului a încetat să mai bată.

Prietenii lui Ionuț, dărâmați de tragedie. Curg mesajele de condoleanțe

Ionuț era un tânăr iubit de foarte mulți oameni. Moartea sa fulgerătoare a adus în multă durere. Necontenit, pe site-urile de socializare, mesajele de condoleanțe curg după anunțul decesului său.

ADVERTISEMENT

”Drum lin spre cer, Ionuț! Nu pot să cred că este adevărat, pare ireal faptul că ai plecat dintre noi atât de devreme și într-un mod atât de strașnic! Nu este drept ca un băiat care iubește viața, deștept, muncitor și săritor în ajutorul celorlalți să sfârșească așa! Te vom păstra în inimile și în amintirile noastre pentru totdeauna!

”Ai lăsat o mare durere în urma ta! Dumnezeu să dea multă putere părinților tăi, fratelui tău, întregii familii dar și prietenilor tăi să poată accepta pierderea ta. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească de-a dreapta Lui. Ai ales chiar și în ultimile momente să ajuți aproapele tău”.

”Dumnezeu să-l odihnească în pace, un om minunat care va fi greu de uitat ca nu mai e printre noi . Rămas bun! Dumnezeu să te odihnească în pace om bun! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău, odihnește-te în pace Condoleanțe familiei!”

”Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag! Cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu să te așeze de-a dreapta Lui, Ionuț”.

În ceea ce-l privește pe șoferul vinovat de această tragedie, acesta este de origine din satul Toflea, comuna Brăhăşeşti, judeţul Galaţi.

Tânărul a fost reținut. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului.

ADVERTISEMENT