News

Prima reacție a tatălui tânărului care a lovit 6 copii pe trecerea de pietoni. De ce a fugit acesta de la locul accidentului

Tatăl tânărului de 19 ani care a lovit 6 copii pe trecerea de pietoni, la Petroșani, a avut prima reacție. Bărbatul explică de ce ar fi fugit fiul său de la locul accidentului.
23.12.2022 | 16:54
Prima reactie a tatalui tanarului care a lovit 6 copii pe trecerea de pietoni De ce a fugit acesta de la locul accidentului
Cum s-a petrecut accidentul din Petroșani, unde 6 copii au fost loviți pe trecere. Ce spune tatăl tânărului aflat la volan. Sursa foto: antena3.ro / kanald.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Îmi pare rău de copilul meu, va plăti pentru ce a făcut”, spune tatăl tânărului care a lovit 6 copii pe trecerea de pietoni, la Petroșani.

Cum s-a petrecut accidentul din Petroșani, unde 6 copii au fost loviți pe trecere. Ce spune tatăl tânărului aflat la volan

Într-o declarație dată postului de televiziune Antena 3, tatăl șoferului de 19 ani a povestit ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Vizibil afectat de această tragedie comisă de copilul său și cu ochii în lacrimi, bărbatul spune cum s-au petrecut lucrurile în seara fatidică de 21 decembrie.

Acesta dezvăluie că fratele mai mic al șoferului vinovat de accident se afla în mașină, alături de acesta, în momentul dramei din Petroșani. Copilul, de doar 9 ani, i-a spus tatălui său cum au decurs lucrurile.

ADVERTISEMENT

Se pare că în mașină se mai afla o a treia persoană, un prieten al lui Claudiu (n.r. șoferul responsabil de accident).

”Copilul ne-a spus că prietenul lui Claudiu i-a spus să meargă până în Petroșani pentru că are o treabă, să facă o cursă până în Petroșani. După aceea, că ar fi jucat biliard pe undeva și că ar fi consumat o bere sau două, nu știu exact.

ADVERTISEMENT

Și înainte de accident, spune cel mic, că prietenul lui îl îndemna să meargă mai tare. Eu spun ce a spus copilul, că nu am de unde să știu, nu am fost acolo. La un moment dat, la 100 sau 200 de metri, a oprit mașina pentru că prietenul lui a fugit din mașină”, povestește bărbatul, la postul de știri.

De ce a fugit șoferul vinovat de la locul accidentului

Potrivit Poliției, tânărul vinovat de producerea acestei tragedii s-a urcat la volan fără să aibă permis de conducere, după ce consumase în prealabil și băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

Imediat după accident, tânărul Claudiu a fugit de la locul faptei. El a fost prins şi reținut, la scurt timp după producerea tragediei.

Tatăl acestuia spune că fiul său a plecat de la locul accidentului pentru a-și aduce fratele acasă, în siguranță.

”A spus că gândul lui a fost să își aducă fratele acasă. Vă dați seama că noi nu îl lăsam să plece nici cu mașina, pentru că știam cum este cu ea, nu îl lăsam să plece nici băut, nici cu fratele. Dar așa s-a întâmplat fără voia noastră, fără știrea noastră”, mai spune tatăl.

În urma accidentului din Petroșani, unul dintre copiii loviți, în vârstă de 11 ani, a murit la spital. Un altul este în stare foarte gravă și luptă în aceste ore să trăiască.

ADVERTISEMENT