News

După două zile de beție și petrecere, un bărbat și-a bătut soția și socrii: ”Mi-a dat cu ranga în cap”

Un bărbat din Bistrița Năsăud și-a bătut soția și socrii, după ce a băut peste măsură și a petrecut continuu, timp de două zile.
03.01.2023 | 23:28
Dupa doua zile de betie si petrecere un barbat sia batut sotia si socrii Mia dat cu ranga in cap
Socrii și soția au depus plângere la poliție. Sursa foto: captură video Știrile Protv, Foodstory, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gest fără precedent al unui bărbat din comuna Prundu Bârgăului, județul Bistrița Năsăud. Și-a luat la bătaie soția și socrii la începutul anului, după ce a băut și a petrecut timp de două zile.

Un bărbat a petrecut două zile la rând, după care și-a bătut soția și socrii

Totul a început după ce individul s-a luat la ceartă cu soția. La un moment dat, s-a năpustit crunt asupra femeii, iar țipetele acesteia și al copiilor lor au fost auzite de socrii bărbatului, care au intervenit.

ADVERTISEMENT

Cei doi vârstnici, de 67 și 72 de ani, au vrut să-și apere fiica, dar au fost și ei loviți. Norocul a fost că într-o clipă soția a reușit să se baricadeze într-o cameră și să sune la 112.

Ulterior, la fața locului au intervenit oamenii legii și au calmat apele. Totodată, au emis un ordin de protecție provizoriu, agresorul fiind evacuat și obligat să mențină distanța față de familie.

ADVERTISEMENT

Socrul bărbatului a mărturisit că ginerele lui obișnuiește să facă astfel de scandaluri și că în urmă cu câțiva ani i-a dat cu o rangă în cap.

”Când vine acasă bea, întruna bea. Nu lucra nimic. Fata cu baba au fugit sus și ne-a dat cât ne-a trebuit, pumni în cap… Suntem de 70 de ani.

ADVERTISEMENT

L-am iertat de o sută de ori, ba chiar mi-a dat și cu ranga în cap de era să mă omoare, mai cu ceva ani în urmă”, a spus socrul pentru Știrile Protv.

Agresorul și-ar fi găsit adăpost la o stână. Vecinii sunt deja familiarizați cu scandalurile provocate de către acesta.

ADVERTISEMENT

”Nu-i posibil așa ceva, cu bătutul, cu scandalul… Poți să bei, dar să îți vezi de treabă”, a spus un vecin.

Soția, decisă să divorțeze

Deși l-a iertat de multe ori, de această dată soția pare dispusă să nu-i mai acorde nicio șansă. Ar fi hotărâtă să înainteze actele de divorț. Până atunci, pe numele soțului s-a întocmit un dosar penal pentru abuz fizic.

ADVERTISEMENT
Tags: