Life

După mai bine de 12 ani de căsnicie cu Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu a dat o veste neașteptată: ”S-ar putea să șochez”

După mai bine de 12 ani de căsnicie cu Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu a făcut un anunț neașteptat cu privire la infidelitate.
15.10.2023 | 19:20
Dupa mai bine de 12 ani de casnicie cu Cristina Siscanu Madalin Ionescu a dat o veste neasteptata Sar putea sa sochez
Anunțul făcut de Mădălin Ionescu după 12 ani de căsnicie cu Cristina Șișcanu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După mai bine de 12 ani de căsnicie cu Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu, a vorbit despre un subiect delicat. Mai exact, el a făcut un anunț referitor la infidelitatea din relația de cuplu. Are prezentatorul tv încredere în soția sa?

Anunțul făcut de Mădălin Ionescu după 12 ani de căsnicie cu Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au căsătorit în 2011. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și de altfel formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de alte cupluri pe care le știm bine, între ei nu au existat niciodată tensiuni, sau alte certuri. De asemenea, de fiecare dată, ambii parteneri au vorbit deschis despre căsnicia lor.

Se pare însă că o parte dintre fanii acestora le pun la îndoială relația. Drept dovadă cea mai recentă întrebare primită de Mădălin Ionescu despre soția sa, Cristina Șișcanu. Ce au vrut să afle urmăritorii cuplului?

ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu a lansat o sesiune de întrebări și de răspunsuri pe contul personal de socializare. Iar una dintre întrebările primite a fost destul de sensibilă. „Ai părăsi-o pe Cristina dacă te-ar înșela?”, a fost întrebarea pe care a primit-o Mădălin Ionescu.

Prezentatorul tv a fost sincer

Celebrul prezentator tv nu a fost deloc reținut. Mădălin Ionescu a vorbit deschis despre încrederea pe care i-a acordat-o Cristinei Șișcanu. Se pare că acesta nu ia în calcul vreodată un astfel de scenariu.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul tv spune că este conștient de tot ceea ce a trăit în ultimii 12 ani de căsnicie. De asemenea, spune că își cunoaște partenera de viață extrem de bine și știe ce fel de om are lângă el. 

În cazul în care Cristina Șișcanu l-ar înșela, Mădălin Ionescu spune că ar fi ceva ”absurd”. Mai mult de atât, el consideră că dacă există vreo posibilitate, atunci ”nu mai există iubire pe pământ”.

ADVERTISEMENT

„S-ar putea să șochez prin acest răspuns, dar eu nu cred că ea ar putea face așa ceva. Știu exact ce am trăit împreună, ce mi-a oferit, ce fel de om este, iar dacă, prin absurd, o astfel de întâmplare s-ar produce, ar însemna că nu mai există iubire pe pământ.”, a spus Mădălin Ionescu în mediul online.

ADVERTISEMENT