Life

După nici doi ani de la nuntă, Emily Burghelea a făcut un anunț surprinzător: „Nu mai poartă verigheta”

Emily Burghelea a făcut un anunț neașteptat la aproape doi ani de la nuntă. De ce refuză soțul său să mai poarte verigheta.
11.07.2023 | 20:50
Dupa nici doi ani de la nunta Emily Burghelea a facut un anunt surprinzator Nu mai poarta verigheta
De ce nu mai poartă iubitul lui Emily Burghelea verigheta. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea și soțul său au făcut nunta în urmă cu aproximativ doi ani, însă bărbatul a renunțat deja să mai poarte verigheta. Anunțul a fost făcut chiar de fosta prezentatoare de la Vorbește lumea.

Emily Burghelea a găsit metoda prin care să fie sigură că nimeni nu „atentează” la soțul său

Emily Burghelea are tot ce și-ar putea dori. Deși nu are decât 24 de ani, este deja mămica a doi copii și căsătorită cu bărbatul vieții sale, după chiar ea mărturisea. În urmă cu aproape doi ani, fosta prezentatoare de la Pro TV și-a unit destinele cu Andrei. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă ea este cunoscută în toată România, soțul său este o persoană discretă. Bărbatul nu avea nici măcar conturi pe rețelele sociale până să formeze un cuplu cu ea, iar atunci când apar împreună, pe internet sau la televizor, poartă mască pentru a nu fi recunoscut.

Chiar dacă par familia perfectă, de curând, Emily Burghelea a făcut un anunț neașteptat. Tatăl copiilor ei nu mai poartă verigheta. Dar vedeta nu a lăsat lucrurile așa. A acceptat explicațiile lui Andrei, dar a găsit o altă metodă prin care să se asigure că nu e înșelată. 

ADVERTISEMENT

Pentru că Andrei lucrează mai des de la birou decât înainte și ar putea intra în contact cu fete, Emiliana nu își asumă riscul ca vreuna dintre ele să „atenteze” la bărbatul iubit. Prin urmare, Emily Burghelea s-a prezentat la locul său de muncă cu un cadou inedit.

„Nu mai poartă verigheta”

În loc de verighetă, Emily Burghelea i-a dăruit un termos personalizat, pe care scrie clar: „Este căsătorit”. Vedeta i-a zis soțului său că de acum trebuie să-l ia la muncă în fiecare zi. Pe de altă parte, a avut grijă să-și achiziționeze și ei unul. Pe acesta, mesajul inscripționat a fost: „Sunt soția lui”.

ADVERTISEMENT

„I-am luat un cadou de casă nouă. Am personalizat un termos, pe care am scris un mesaj subliminal. Dacă tot nu poartă verighetă, măcar să poarte termosul. Corect? Mie mi s-a părut amuzant, fără niciun fel de apropo, e interesant mesajul.

(…) Am venit să te iau și să îți aduc ceva. Ți-am luat ceva, un termos, pe care să-l iei cu tine în fiecare zi la birou, da? Dacă tot nu mai porți verigheta… Nu mai poartă verigheta. Zice că a slăbit și că îi e mare”, a spus Emily Burghelea în mediul online.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, soțul său i-a amintit că numele său de pe Instagram este „iubitul lui Emily”, dar nici acest lucru nu o face pe fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, să fie liniștită. „Da, corect, dar ești cu mască”, a concluzionat Emily Burghelea.

ADVERTISEMENT