Life

După nici un an de la nunta cu Valentin Sanfira, Codruța Filip a făcut anunțul: „N-aș ierta niciodată”

Declarațiile făcute de Codruța Filip la numai un an de la nunta cu Valentin Sanfira. Artista a adus în discuție infidelitatea.
08.08.2023 | 21:22
Dupa nici un an de la nunta cu Valentin Sanfira Codruta Filip a facut anuntul Nas ierta niciodata
Anunțul făcut de Codruța Sanfira la aproape un an de la nunta cu Valentin. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Codruța Filip și Valentin Sanfira s-au căsătorit religios în urmă cu an, iar acum cântăreața a făcut dezvăluiri neașteptate. A vorbit despre lecțiile de viață pe care le-a primit de la soțul său și nu a evitat subiectul infidelității.

Declarația făcută de Codruța Sanfira la un an de la nuntă

În luna octombrie a anului trecut, Codruța și Valentin Sanfira s-au căsătorit religios. Artista a strălucit într-o rochie creată special pentru ea de Cera Mihăilescu, apoi au plecat într-o lună de miere de vis, în Maldive.

ADVERTISEMENT

În afară de faptul că și-au îndeplinit visul, acela de a deveni soț și soție în fața lui Dumnezeu, în viața celor doi nu s-au schimbat foarte multe lucruri. Sunt, în continuare, un cuplu sudat, unit de dragoste reciprocă.

Recent, Codruța Sanfira a făcut dezvăluiri emoționante despre soțul ei, pe care îl consideră sufletul său pereche. Deși îl descrie ca fiind un om milostiv și sensibil, spune că a învățat de la el cea mai importantă lecție.

ADVERTISEMENT

„O lecție pe care o apreciez a fost cea în care mi-a spus că trebuie să fiu puțin mai dură și mai hotărâtă. De foarte multe ori aveam tendința să dau o șansă de mult prea multe ori unui om. El m-a învățat să mai spun și nu”, a declarat Codruța Sanfira pentru catine.ro. 

Artista a vorbit de infidelitate

Totodată, chiar dacă nu au nici măcar un an de la nuntă, artista nu a evitat să vorbească despre situațiile care ar îndepărta-o definitiv de Valentin Sanfira. Dacă în trecut glumea când venea vorba de infidelitate și afirma că dacă s-ar ajunge în acel punct, soțul ar „apărea la știrile cu dispariții”, acum a pus punctul pe i.

ADVERTISEMENT

Vedeta a susținut că nu l-ar ierta pe cântărețul de muzică populară dacă acesta ar alege să aibă, în paralel, o relație cu o altă femeie. „N-aș ierta niciodată infidelitatea, violența. Și probabil n-aș trece cu vederea dacă la un moment dat nu ne-am mai înțelege deloc”, a spus Codruța.

Însă aceste discuții sunt ipotetice, căci Valentin Sanfira și soția lui au planuri serioase pentru viitor. Cântăreața își dorește să devină mamă. Până când visul li se va îndeplini, au grijă mare unul de celălalt, ca iubirea să nu se piardă, după cum dezvăluia solistul, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.ro. 

ADVERTISEMENT

„Până la copii, trebuie să te întregești cu partenerul. Dacă noi nu învățăm acum să fim unul lângă altul când ne e mai greu, atunci suntem doar doi oameni care se iubesc, dar nu se susțin.

Familia înseamnă în primul rând susținere, să te iubească omul ăla de lângă tine indiferent prin ce treci. Să fie ca un stâlp atunci când îți este greu”, ne-a mărturisit Valentin Sanfira.

ADVERTISEMENT