News

După o noapte de beție, un bărbat din Botoșani și-a uitat soția afară. Femeia, găsită moartă în zăpadă

Caz tragic în Botoșani, acolo unde, după o noapte de beție, un bărbat și-a uitat soția afară. Aceasta a fost găsită moartă în zăpadă.
17.01.2024 | 16:42
Dupa o noapte de betie un barbat din Botosani sia uitat sotia afara Femeia gasita moarta in zapada
Caz tragic în Botoșani: un bărbat și-a uitat soția afară. Femeia a fost găsită moartă în zăpadă. Sursa foto (ilustrativ): ziaruldevaslui.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Botoșani și-a uitat soția afară din casă, într-o noapte geroasă. Femeia, în vârstă de 70 de ani, nu a rezistat frigului cumplit, fiind găsită moartă în zăpadă a doua zi.

Caz tragic în Botoșani: un bărbat și-a uitat soția afară. Femeia a fost găsită moartă în zăpadă

Tragedia din Moldova s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, 15 spre 16 ianuarie. Doi soți, ambii de 70 de ani, au petrecut la un vecin din satul Hlipiceni până noaptea târziu.

ADVERTISEMENT

După ore bune în care au consumat băuturi alcoolice, cei doi au plecat spre propria casă. Chiar când au ajuns la poarta gospodăriei, cei doi s-au dezechilibrat şi au căzut în zăpadă.

În ceea ce-l privește pe bărbat, deși era într-o avansată stare de ebrietate, s-a ridicat câteva minute mai târziu şi şi-a continuat drumul până în casă. Intrat în locuință, el s-a pus în pat, a deschis televizorul şi la scurt timp a adormit.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, el nu a realizat că soția nu este cu el. Abia marți dimineaţă, 16 ianuarie, a constatat acest lucru. Bărbatul a început să o caute, însă nici urmă de ea prin casă.

Ieșit din curtea casei, bărbatul a găsit-o pe partenera sa fără suflare în zăpadă. Ea stătea cu fața în sus. Panicat, acesta a sunat la 112 și a cerut ajutorul cadrelor medicale.

ADVERTISEMENT

Dosar pentru ucidere din culpă deschis de poliție

În scurt timp, la locuința cuplului din Hlipiceni a ajuns un echipaj medical. Din păcate, pentru femeie a fost prea târziu. ”Din nefericire nu s-a putut face nimic pentru victimă.

Aceasta era în stop cardio-respirator şi erau semne care indicau că decesul survenise cu câteva ore mai devreme. A fost anunţată şi poliţia”, a precizat un asistent din cadrul Serviciului Județean de Ambulanţă, scrie Monitorul de Botoșani.

ADVERTISEMENT

În urma acestei tragedii, polițiștii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate cauzele decesului. ”A fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă. A fost dispusă efectuarea unei autopsii”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

ADVERTISEMENT
Tags: