News

Pericol din cer în Suceava. Un bărbat beat a căzut de la balcon, după care a început să devină agresiv cu trecătorii

Un sucevean beat a căzut de la balcon, însă a început să amenințe trecătorii care nu înțelegeau ce se întâmplă. Poliția a intervenit.
20.02.2023 | 17:51
Pericol din cer in Suceava Un barbat beat a cazut de la balcon dupa care a inceput sa devina agresiv cu trecatorii
Bărbat căzut de la balcon în Suceava. Foto: Newsbucovina.ro
ADVERTISEMENT

Din fericire bărbatul s-a ales cu răni ușoare, însă a devenit extrem de agresiv după impactul cu solul, deși a rămas în fund după căzătura de la balcon. Au avut bătăi de cap inclusiv medicii ajunși la fața locului, careu au constatat totuși că bărbatul a suferit răni ușoare.

Un sucevean beat a căzut de la balcon în centrul orașului

Potrivit newsbucovina.ro, bărbatul a căzut de la balcon în jurul orei 23:00, în fața scării unui bloc situat pe Aleea Lalelelor. Trecătorii, vizibil uluiți de cele întâmplate, au încercat să-l ajute pe bărbat, însă s-au ales cu amenințări.

ADVERTISEMENT

Trecătorii au sunat la 112, iar un echipaj de poliție l-a găsit pe bărbat pe spațiul verde de lângă ușa de acces. Bărbatul stătea în fund și era extrem de agresiv cu toată lumea, potrivit sursei citate. Mai mult, polițiștii nu s-au putut înțelege nici cum cu bărbatul, care a refuzat să coopereze.

La fața locului a ajuns și un echipaj medical din cadrul SAJ Suceava, care l-a preluat pe bărbat și l-a condus la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Suceava. Individul acuza dureri la piciorul stâng în momentul în care a fost preluat de Ambulanță.

ADVERTISEMENT

După mai multe ore de discuții polițiștii au constatat că bărbatul are 35 de ani și locuiește în Ipotești. Medicii au reușit în cele din urmă să-i pună diagnosticul ”contuzionat ușor prin cădere de la înălțime”, cu mențiunea că bărbatul era mort de beat.

Polițiștii au constatat că bărbatul a ieșit pe balcon în stare avansată de ebrietate și a căzut de la etajul I al blocului. Din fericire căzătura sa a fost atenuată de spațiul verde peste care a aterizat, însă bărbatul se poate considera norocos că nu a căzut în cap, dată fiind situația sa.

ADVERTISEMENT

Cazul aduce aminte de cel al unui bărbat în vârstă de 67 de ani din Galați, care a sunat la Poliție și a reclamat că a fost lovit de o mașină. În realitate individul era beat și a căzut pe stradă, însă a considerat oportun momentul pentru a-i minți pe polițiști.

”La data de 9 februarie 2023, în jurul orei 18.10, Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Național Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe strada Victor Vâlcovici, din municipiul Galați, ar fi avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană ar fi fost rănită. ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, care s-au deplasat la fața locului, au identificat, în zona unui bar, un bărbat, cu vârsta de 67 de ani, din municipiul Galați, care a declarat faptul că în jurul orei 17.30, în timp ce se deplasa pe strada Victor Vâlcovici ar fi fost surprins și accidentat de un autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit, continuându-și deplasarea.

Acesta a precizat ca după ce a fost accidentat, s-a deplasat la un bar, aflat în apropiere, iar ulterior, întrucât acuza dureri, a solicitat o ambulanță”, au transmis reprezentanții Poliției, conform Observatornews.ro, în urmă cu mai multe zile.

ADVERTISEMENT
Tags: