Life

După opt ani de relație cu Edi, Alina Eremia a dat vestea: „Se va întâmpla”

Alina Eremia a făcut anunțul, după ani de relație cu Edi Barbu. Ce planuri de viitor are și ce spune despre posibilitatea de a deveni mamă?
01.07.2023 | 13:58
Dupa opt ani de relatie cu Edi Alina Eremia a dat vestea Se va intampla
Alina Eremia a făcut dezvăluiri despre relația cu Edi Barbu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Eremia și Edi Barbu trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproximativ opt ani. Deși în mediul online nu își expune prea mult dragostea, la cererea bărbatului, artista își dorește să-și întemeieze alături de el o familie.

Alina Eremia a dat vestea cea mare după opt ani de relație

Alina Eremia se iubește de opt ani cu Edi Barbu și, în ciuda micilor neînțelegeri, se înțeleg de minune. În mediul online, artista este destul de discretă atunci când vine vorba de viața personală. Deși showbizul nu-i este complet străin iubitului său, acesta nu își dorește ca relația lor să fie expusă.

ADVERTISEMENT

Alina Eremia a oferit de curând mai multe detalii despre relația ei și a mărturisit că are planuri serioase de viitor. Cântăreața se vede îmbrăcată în mireasă și vrea să-și trăiască tot restul vieții alături de Edi Barbu.

„Sunt de opt ani într-o relație cu Edi, o relație extraordinar de frumoasă, o relație care a înflorit cât se poate de frumos, sunt foarte fericită, cred că este jumătatea mea. Inserez din când în cînd poze pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Pentru că lui nu-i place să apară nici în poze, nici în filmări, dar e imposibil atunci când surprind momente frumoase să nu deschid oamenilor o fereastră către lumea mea”, a declarat Alina Eremia pentru viva.ro. 

„Eu nu m-am gândit încă să-l cer, eu știu că el are de mult chestia asta în plan”

Alina Eremia a mărturisit că pentru ea mariajul este important și că îi are drept exemplu pe părinții săi. Cât despre cererea în căsătorie, nu a venit încă, dar știe că iubitul său are în plan să facă acest pas.

ADVERTISEMENT

„Eu nu m-am gândit încă să-l cer, eu știu că el are de mult chestia asta în plan, însă nu am grăbit niciodată pasul ăsta. La modul serios, cu inel, nu m-a cerut. Pentru că altfel îl purtam deja. Pentru că aș fi zis da.

Dar nici eu nu am dat semne din punctul ăsta de vedere. Am lăsat să curgă relația în mod firesc, să ne bucurăm unul de celălalt și evident că pasul ăsta se va întâmpla. Nu știu când. Dar îmi place să fiu surprinsă”, a mai spus Alina Eremia.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit că iubitul său îi oferă adesea gesturi de iubire, complimente, flori și cadouri, dar cel mai important este să știe că se poate baza pe el la orice oră. Tocmai de aceea, consideră că este bărbatul cu care ar putea avea un copil.

„Îmi doresc copii și simt că am un simț matern dezvoltat. Evident că întotdeauna simți să-ți sincronizezi lucrurile. Astfel încât să fie cât mai așezate. Dar, pe de altă pate nici nu poți trăi în permanență după niște parametri sau reguli pe care tu ți le-ai impus. Pentru că nu tot timpul se întâmplă cum vrei tu. Și atunci faci lucrurile atunci când simți”, a completat Alina Eremia.

ADVERTISEMENT