Life

La 4 ani de la căsătoria religioasă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împărtășit marea veste cu fanii lor: ”Din ce în ce mai mult”

La 4 ani de la nuntă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut un anunț important. Ce se întâmplă în viața prezentatoarei.
24.08.2023 | 11:45
La 4 ani de la casatoria religioasa Gabriela Cristea si Tavi Clonda au impartasit marea veste cu fanii lor Din ce in ce mai mult
La 4 ani de la nuntă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut un anunț important. Ce se întâmplă în viața prezentatoarei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

La 4 ani de la căsătoria religioasă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împărtășit marea veste cu fanii lor. Vedeta de la Antena Stars are o comunitate destul de mare și este urmărită de peste 300 de mii de persoane.

La 4 ani de la nuntă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut un anunț important. Ce se întâmplă în viața prezentatoarei

La 4 ani de la nuntă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut un anunț important care are legătură cu familia și cu povestea de dragoste dintre ei. Ce se întâmplă în viața prezentatoarei de la Te iubesc de nu te vezi.

ADVERTISEMENT

Bruneta nu a trecut cu vederea faptul că pe data de 24 august 2019 a ajuns în fața altarului cu artistul alături de care a devenit mamă de două ori. Moderatoarea nu-și ascunde sentimentele pe care le are pentru cântăreț.

Cei doi sunt mai uniți ca oricând, vedeta de la Antena Stars fiind de părere că relația este consolidată și că iubirea este mai mare pe zi ce trece. Fosta soție a lui Marcel Toader are toate motivele din lume să fie fericită.

ADVERTISEMENT

„4 ani de la căsătoria religioasă… și ne iubim din ce în ce mai mult în fiecare zi. #victorienii”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram, în dreptul unor imagini de la cununia religioasă cu Tavi Clonda.

Cel care a reacționat prompt a fost chiar artistul care a lăsat mai multe inimioare în comentarii. Internauții s-au grăbit să le ureze o căsnicie frumoasă și o viață în doi cât mai plăcută, fără nicio neplăcere.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani! Cei căsătoriți în luna august rămân iubiți, amanți pentru tot restul vieții, iar dragostea lor e mai profundă cu fiecare zi care trece”, este unul dintre mesajele venite de la fani.

Gabriela Cristea, secretul relației cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea este întrebată adesea care este secretul relației cu Tavi Clonda, cântărețul cu care este căsătorită de ani buni și cu care a devenit mamă. Prezentatoarea și artistul au împreună două fete: Victoria și Iris.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta moderatoare a mărturisit la un moment dat că nu doarme niciodată dacă este certată cu partenerul de viață. În plus, vedetele nu ridică tonul atunci când au o dispută și ascultă fiecare ce are de spus celălalt.

ADVERTISEMENT