Life

Florin Dumitrescu, anunț surprinzător după 10 ani de căsnicie: „Nu știu ce părere are Cristina”

Florin Dumitrescu a transmis un mesaj emoționant la 10 de de la nunta cu Cristina. Celebrul chef spune ce a însemnat pentru el această decizie
08.05.2023 | 18:35
Florin Dumitrescu anunt surprinzator dupa 10 ani de casnicie Nu stiu ce parere are Cristina
Florin Dumitrescu, mesaj după 10 ani de căsnicie cu soția lui, Cristina
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a făcut un anunț neașteptat la 10 ani de la căsătoria cu Cristina! Juratul a vrut să marcheze momentul într-un mare fel.

Florin Dumitrescu, mesaj pentru soția lui, Cristina de aniversarea lor

Florin Dumitrescu a devenit cunoscut publicului larg datorită emisiunilor de cooking la care a fost jurat. Simpaticul bucătar este mereu prezent pe micile ecrane, însă în timpul liber este un familist convins. Nu s-a sfiit niciodată să-și arate latura sensibilă, iar mulți l-au invidiat pentru căsnicia de durată cu soția lui, Cristina. Acum, la zece ani de la nuntă, Florin Dumitrescu a publicat un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

În urmă cu zece ani, Florin Dumitrescu și Cristina spuneau cel mai frumos „Da” din viața lor. De atunci, lucrurile au luat direcția potrivită și dorită de ei. Au devenit părinții a două fetițe superbe, iar dragostea lor a crescut de la un an la altul. Astfel, de aniversarea lor juratul Chefi la cuțite a spus ce înseamnă pentru el mariajul cu Cristina.

„Zece ani! Au trecut zece ani de la cununia civilă! Nu stiu ce părere are Cristina, dar eu cred că cea mai bună decizie din viața noastră a fost să facem pasul ăsta. Și totuși, când au trecut acești 10 ani, Zeldo? Să îți fie cu fericire și noroc, iubire și sănătate, doamna Dumitrescu! La mulți ani nouă! Te iubesc mult!”, a fost mesajul emoționant al lui Florin Dumitrescu pentru soția sa.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu și soția sa, iubire ca sarea în bucate

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina trăiesc o poveste de dragoste ca în filme. Cei doi s-au cunoscut în anul 2010 la restaurantul unde lucra chef Dumitrescu. De profesie jurnalist, Cristina venise la restaurant cu scopul de a scrie un articol… Habar nu avea ea atunci că acel articol avea să-i aducă dragostea vieții sale.

“Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine”, spunea Florin Dumitrescu pentru Viva.

ADVERTISEMENT

Fascinat de frumusețea ei, juratul de la Chefi la cuțite i-a gătit femeii un desert. A impresionat-o și au ținut legătura pe Facebook. La câteva zile după ce s-au întâlnit, s-au mutat împreună.

”Ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună.

ADVERTISEMENT

Ea era pentru mine ,,Fructul Interzis” și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei”, a povestit Florin Dumitrescu pentru Viva.

Florin Dumitrescu și soția lui au trecut prin momente dificile

La fel ca orice cuplu, Florin și Cristina Dumitrescu au avut obstacole de trecut în căsnicia lor. De fiecare data însă, au reușit să depășească momentele dificile, iar acum au un mariaj de invidiat. În vara anului 2014, chef-ul și Cristina și-au jurat iubire veșnică în cadrul unei ceremonii superbe. Cei doi au și două fetițe superbe, Ava Elisabeta în vârstă de 10 ani și Mia Victoria în vârstă de 8 ani.

ADVERTISEMENT