Life

După plecarea Ginei Pistol de la Chefi la Cuțite, apare o nouă schimbare în emisiunea de la Antena 1. Fanii vor fi încântați: „Ne mărim familia”

Sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite este unul plin de schimbări. Un fost concurent le va fi alături celor trei bucătari cu exeriență.
24.08.2023 | 00:17
Dupa plecarea Ginei Pistol de la Chefi la Cutite apare o noua schimbare in emisiunea de la Antena 1 Fanii vor fi incantati Ne marim familia
Un fost concurent se alătură echipei Chefi la cuțite. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Noul sezon Chefi la cuțite vine la pachet cu schimbări majore. După ce Gina Pistol a părăsit definitiv emisiunea, din dorința de a-i acorda mai mult timp fetiței sale, un fost concurent se alătură echipei.

Schimbări de proporții în sezonul 12 Chefi la cuțite

Sezonul 12 Chefi la cuțite va debuta la începutul lunii septembrie cu un adevărat maraton în prima săptămână. Pe 2 și 3 septembrie show-ul va fi difuzat de la ora 20:00. Iar în următoarele zile, respectiv 4,5 și 6, de la 20:30.

ADVERTISEMENT

După aceea, show-ul va avea patru ediții pe săptămână. Însă noul sezon vine la pachet cu mai multe schimbări. Anul acesta, Gina Pistol a luat decizia de a lua o pauză de la televiziune și a renunțat definitiv la emisiunile pe care le-a prezentat la Antena 1.

Prin urmare, după cum a aflat FANATIK.RO, la cârma emisiunii, a venit Irina Fodor, cea care a mai înlocuit-o pe soția lui Smiley și în perioada în care a fost gravidă, astfel că avea deja experiență și îi cunoaște bine și pe cei trei chefi.

ADVERTISEMENT

Rikito Watanabe se alătura echipei

În plus, conform unui anunț făcut de Antena 1, acestea nu sunt singurele schimbări. Un fost concurent va reveni la Chefi la cuțite, dar nu pentru a-și încerca încă o dată norocul, ci în calitate de asistent al celor trei bucătari profesioniști.

Este vorba de Rikito Watanabe, care a participat în sezonul 9 al show-ului și a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea. Acum, el îi va însoți la toate probele pentru amulete, dar și la jocurile din camera de relaxare a Chefilor.

ADVERTISEMENT

„Noul meu job la Chefi la cuţite mă face foarte fericit. Este ca un vis devenit realitate. Dar, în acelaşi timp, trebuie să recunosc că am cele mai mari emoţii”, a declarat Rikito Watanabe, citat de paginademedia.ro. 

Sorin Bontea este încântat să lucreze împreună cu cel care acum câțiva ani i-a fost învățăcel. „Riki a fost în echipa mea, sunt febleţea lui. Şi mie îmi place foarte mult Riki şi ţin foarte mult la el. Cel mai înfocat adept al lui Sorin Bontea din istoria noastră ne va fi asistent”, a declarat Cheful.

ADVERTISEMENT

„În acelaşi timp, Riki este un băiat pe care eu îl apreciez extraordinar de mult pentru sinceritatea şi onestitatea lui”, a completat Florin Dumitrescu. În schimb, Cătălin Scărlătescu se teme ca nu cumva Rikito Watanabe să țină cu colegul său.

„Ne mărim familia, ceea ce e un lucru foarte frumos. Dar nu pot să nu mă gândesc că… Riki va juca rolul de agent secret al lui Bontea ca să ne saboteze pe noi. Dacă îi lipsea ceva acestei emisiuni pentru momentele din culise, din camera de relaxare, acest ceva e Riki. Ce se întâmplă acolo e de Doamne fereşte, veţi vedea!”, a afirmat bucătarul profesionist de la  Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT