Life

După scandalul cu Armin Nicoară, fratele Andrei s-a luat de colegii de breaslă. Săndel: „Mulți au devenit renumiți cu piesele altora”

Fratele Andrei Măruță și soția lui au făcut declarații despre industria muzicală. Săndel, atac subtil la colegii de breaslă.
10.05.2023 | 23:29
Dupa scandalul cu Armin Nicoara fratele Andrei sa luat de colegii de breasla Sandel Multi au devenit renumiti cu piesele altora
Fratele și cumnata Andrei, dezvăluiri despre tânăra generație de artiști. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Săndel, fratele Andrei Măruță, și Aurora au vorbit despre stilul lor muzical, dar și despre industria din România. Artistul a trimis câteva săgeți subtile despre colegii de breaslă, mai exact pentru cei care cântă piesele consacrate ale altora.

Săndel, fratele Andrei, atac subtil la adresa colegilor de breaslă

După ce a spus public despre Armin Nicoară că nu are talent și doar mimează atunci când cântă, Săndel, fratele Andrei, a făcut o nouă declarație despre generația de artiști care vine din urmă.

ADVERTISEMENT

El și Aurora, soția sa, au făcut dezvăluiri despre stilul lor muzical. Ei au mărturisit că s-au axat pe un gen cu mulți ani în urmă, însă pandemia de Coronavirus i-a făcut și pe ei să se reorienteze. Totuși, chiar dacă încearcă să abordeze noi, ei și-au dorit să facă o precizare.

Mai exact, fratele și cumnata Andrei s-au arătat deranjați de faptul că mulți artiști aleg să cânte piese vechi, consacrate, ale unor cântăreți de renume și au dat de înțeles că nu sunt deloc de acord cu asta.

ADVERTISEMENT

Amintim că și Delia a lansat recent reinterpretarea Lololo, după un șlagăr al trupei Azur, iar Lora și-a dorit să folosească același refren într-un proiect muzical de al său, dar a a fost nevoită să renunțe.

„Noi cântăm toate genurile muzicale de foarte mulți ani, dar de 15 ani de încoace de când ne-am lansat cu albumele noastre de muzică populară, alături de Andra, ne-am dus pe tronsonul ăsta. Acum, s-a schimbat schimbarea.

ADVERTISEMENT

După pandemie, au fost promovate tot felul de…au fost mai permisive, datorită rețelelor de socializare, e mai permisivă piața. Și atunci am abordat și noi un altfel de gen muzical, cu toate că noi cântam din astea de copii, dar acum se pot promova.

Am zis că de ce să cântăm melodiile altora, că mulți preiau șlagăre vechi, melodii vechi. Am făcut un colaj cu melodii de petrecere, că mai nou așa se numesc, cu influențe balkanice, gipsy”, a declarat Aurora pentru wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

Săndel: „Noi încercăm să compunem piesele noastre”

Imediat după ce a făcut această afirmație, Săndel, fratele Andrei, nu doar că a aprobat-o, dar a și completat ideea. „Mulți au devenit artiști destul de renumiți cu piesele altora. Am zis că noi totuși încercăm să compunem noi piesele noastre”.

ADVERTISEMENT
Tags: