Life

După succesul neașteptat avut cu Mirciulică, Mircea Bravo pregătește o nouă surpriză: „Am învățat foarte multe lucruri”

După succesul primului său film, Mircea Bravo le pregătește fanilor săi o mare surpriză. Ce pune vlogger-ul la cale de această dată?
01.02.2023 | 17:38
Dupa succesul neasteptat avut cu Mirciulica Mircea Bravo pregateste o noua surpriza Am invatat foarte multe lucruri
Mircea Bravo lucrează deja la un al doilea film. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mirciulică, primul film al lui Mircea Bravo s-a bucurat de un mare succes, astfel că vlogger-ul le pregătește fanilor săi o nouă surpriză și a oferit, deja, primele detalii despre ce urmează.

Surpriza pe care Mircea Bravo le-o pregătește fanilor, după ce de curând a lansat primul său film

Mircea Bravo a dat lovitura cu filmul Mirciulică și chiar el a fost uimit de rezultatele excepționale, dar ăsta a fost doar începutul.

ADVERTISEMENT

În cadrul peliculei, el a a interpretat rolul principal, iar din distribuție au făcut parte oameni apropiați și, bineînțeles, îndrăgita bunică din Chinteni, care deși nu-i este rudă biologică vlogger-ului, a devenit parte din familia acestuia.

După ce peste 300 de mii de oameni au mers la cinema pentru a viziona Mirciulică, Mircea Bravo a prins gustul industriei, astfel că pregătește deja un nou film.

ADVERTISEMENT

Faptul că a făcut din lansarea primei sale producții un turneu prin țară, în care a fost personal, vlogger-ul știe acum exact ce trebuie să schimbe ca totul să iasă și mai bine.

„Mirciulică a fost primul film, clar am învățat foarte multe lucruri pe care le vom aplica în al doilea, dar cel mai mult îmi doresc să mă bucur mai tare de turneul prin țară.

ADVERTISEMENT

Am fost în zece orașe din țară, să le văd reacția oamenilor, pentru mine a fost prima ieșire în off-line și mi-am dat seama ce le place lor și ce să băgăm în următorul film.

Reacțiile lor și emoția, nu le-am simțit până acum. Am învățat cum să-l promovăm mai bine, cum să-l facem astfel încât să fie un film nu numai pentru cei din Ardeal, dar și pentru cei din toată țara”, a declarat Mircea Bravo pentru SpyNews.ro.

ADVERTISEMENT

Despre ce va fi vorba în cel de-al doilea film al lui Mircea Bravo

Deși chiar el s-a căsătorit de curând, Mircea Bravo va face un film în care personajul principal, care nu este chiar fanul nunților, ajunge să facă una pentru bani.

„Al doilea film se numește Nuntă pe bani, e despre un tânăr (eu), personajul principal care urăște nunțile, spune tuturor asta, dar ajunge să facă o nuntă pe bani, tocmai pentru a face rost de bani”, a mai spus Mircea Bravo.

ADVERTISEMENT