Life

După zvonurile despre el și Elena Chiriac, Alex Delea a risipit misterul! Ce spune despre relația lor

După o lungă perioadă de incertitudine, Alex Delea a lămurit situația. Are sau nu o relația cu Elena Chiriac, fosta sa rivală de la Survivor România 2022?
19.12.2022 | 12:18
Dupa zvonurile despre el si Elena Chiriac Alex Delea a risipit misterul Ce spune despre relatia lor
Alex Delea, adevărul despre relația cu Elena Chiriac. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Delea a lămurit situația și a pus punctul pe i în privința zvonurilor despre el și Elena Chiriac. După Survivor, s-a vehiculat informația conform căreia au relația și s-au afișat de multe ori împreună, dar câștigătorului concursului din dominicană nu s-a mai ascuns.

Alex Delea a spus adevărul despre viața sa amoroasă. Are sau nu o relație cu Elena Chiriac?

După ce Survivor România 2022 s-a încheiat, Alex Delea și Elena Chiriac s-au afișat des împreună, iar câștigătorul concursului de supraviețuire nu s-a ferit să recunoască faptul că i-ar plăcea să aibă o relație cu fosta sa rivală. 

ADVERTISEMENT

Aparițiile din spațiul public au făcut ca publicul să-i „cupleze”, dar Alex Delea și Elena Chiriac nu au confirmat niciodată zvonurile.

Acum, însă, fostul Războinic a decis să nu se mai ascundă. Prezent în emisiunea Vorbește lumea, difuzată pe Pro TV, a spus adevărul despre situația sa amoroasă.

ADVERTISEMENT

„Nu am prietenă”, a declarat răspicat Alex Delea.

Chiar dacă relația cu Elena Chiriac nu există, nu înseamnă că simpaticul câștigător Survivor nu-și dorește o relație. Mai mult, el a și descris cum ar trebui să arate partenera ideală.

„N-am pretenții la culoarea părului. Nu sunt pretențios, dar sunt. Atunci când spun că nu am iubită și că îmi caut o iubită, toată lumea spune: ‘Cum?’. Aș putea să am, dar nu..

ADVERTISEMENT

Nu vreau înaltă, dar nici minionă, ceva la mijloc. Eu toată adolescența mi-am trăit-o în Spania, acolo media de 1.50 și un pic, nu vreau așa…1,70 e perfect. Cu forme”, a explicat Alex Delea.

Alex Delea se visează tătic: „Ador copiii din toată inima”

Mai mult, Alex Delea este pregătit să se așeze la casa lui și chiar să devină tătic. Acesta a recunosc că este înnebunit după copii și îi fac viața mai frumoasă.

ADVERTISEMENT

„Da, direct. Ador copiii din toată inima, îi iubesc. Nu vă închipuiți cât de mult îmi plac, îmi fac viața mai frumoasă. Am Instagramul plin de bebeluși”, a declarat Alex Delea.

Totuși, câștigătorul Survivor România 2022 nu vrea să-și petreacă timpul cu orice și trebuie ca viitoarea iubită să-i fure cu adevărat inima.

„Eu am foarte mulți prieteni care schimbă relațiile foarte rapid. Eu nu pot să stau cu o persoană dacă nu-mi place 100%. Nu vreau să mă forțez.

Ok, găsesc o față, stăm o săptămână, dar dacă eu în săptămâna aia nu simt focul ăla mare, nu o să continui, că nu vreau să mă forțez. O să fie degeaba”, a dezvăluit Alex Delea.

De Crăciun, Alex Delea și-a îndeplinit un vis. Despre ce este vorba

Până să petreacă sărbătorile cu persoana iubită, Alex Delea și a îndeplinit un vis și, după aproximativ 10 ani, va petrece Crăciunul cu mama și bunica sa în România. Astfel, din punctul său de vedere, Moș Crăciun nu-i mai poate aduce nimic altceva.

„De sărbători sunt cu mama și cu mamaia mea. Eu sunt foarte bucuros că sunt în România. N-am mai făcut Crăciunul în România de foarte mult timp, din păcate, verișoarele și mătușa mea sunt în Spania.

Am început să fiu eu Moș Crăciun. Eu sunt mai bucuros atunci când ofer. Eu deja mi-am adus multe, mi-am adus mama și bunica în România.

Vorbind despre material, nu știu ce vreau. Aș fi surprins să primesc ceva și să spun ca mi-am dorit. Anul ăsta s-au întâmplat multe, lucruri la care nici măcar nu mă așteptam”, a concluzionat Alex Delea.

ADVERTISEMENT