Life

Durere uriașă pentru Gianluca Vacchi. DJ-ul care are o fetiță născută cu „gura de lup”, tragedie fără margini

Gianluca Vacchi trece prin momente cumplite. DJ-ul care are o fetiță născută cu „gura de lup” se confruntă cu o durere uriașă.
19.02.2023 | 16:55
Durere uriasa pentru Gianluca Vacchi DJul care are o fetita nascuta cu gura de lup tragedie fara margini
Ce i s-a întâmplat italianului Gianluca Vacchi. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Gianluca Vacchi, copleșit de durere. Celebrul antreprenor este în doliu, după ce mama i-a murit. El a dat vestea fanilor săi, pe rețelele de socializare, și a scris cuvinte emoționante despre cea care l-a adus pe lume, în urmă cu 55 de ani.

Gianluca Vacchi, în doliu. Mama lui a murit. Mesajul emoționat pe care l-a postat celebrul italian

Faimosul italian nu a precizat cauza morții mamei sale, dar a subliniat că femeia s-a confruntat cu ”numeroase suferințe” de-a lungul vieții. De asemenea, o consideră ”o leoaică” pentru modul cum a luptat cu greutățile ce i s-au ivit în cale.

ADVERTISEMENT

Gianluca Vachhi este recunoscătoare mamei lui și pentru că a demonstrat că este o bunică loială pentru fiica sa, care este născută cu ”gura de lup”. Italianul a mai mărturisit și că în urmă cu câțiva ani și-a pierdut tatăl, iar acum este bucuros că părinții lui se vor reuni.

”Iubita mea mamă a plecat dintre noi. Numeroasele suferințe prin care a trecut în ultimii ani au născut în mine un sentiment de devastare și durere. Mă consolez cu gândul că acum ea se află în pace, s-a reunit cu iubitul ei soț, tatăl meu, care o așteaptă acolo de mult timp cu brațele deschise.

ADVERTISEMENT

Scumpa mea mamă, ce lecție mi-ai dat în toți acești ani! Ai luptat ca o leoaică, întotdeauna ne aduceai zâmbetul pe față. Mamă, în fiecare zi vei fi cu noi mai mult decât înainte, și când fetița mea va vedea o fotografie cu tine și va rosti cuvântul ”bunica”, va fi un moment de bucurie supremă pentru mine.”, a scris antreprenorul pe contul său de Instagram.

Fanii au reacționat cu mulțimi de comentarii la postare. Și-au exprimat regretul față de influencer și l-au îndemnat să fie curajos în continuare. ”În fiecare bătaie a inimii ea va fi vie! 🙌 și în zâmbetul nepoatei ei 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Vă îmbrățișez din suflet pe toți trei”, a transmis un admirator.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Cine este Gianluca Vacchi

Gianluca Vacchi este o figură renumită în mediul online și a atras atenția de-a lungul timpului prin stilul său de viață excentric, fizicul său și relația pe care o are cu o tânără ce i-ar putea fi fiică, Sharon Fonseca, în vârstă de 28 de ani. În pofida diferenței de majore de ani, cei doi au un copil împreună, o fiică pe nume Blu Jerusalema Vacchi, care din păcate s-a născut cu ”gură de lup”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Pe rețelele de socializare, Gianluca are foarte mulți urmăritori. Pe facebook are 3 milioane, iar pe Instagram și mai mulți, 22, 8 milioane de oameni, care îi apreciază activitatea. Italianul se afișează adesea cu haine, accesorii și mașini de lux.

ADVERTISEMENT

Totodată, Gianluca a reușit să capteze atenția și prin filmulețe în care dansează în slipi sau chiar în chiloți, în livinguri de lux, pe terase sau pe plaje unde numai cei bogați își permit să meargă. În 2016, milionarul a mai avut o relație controversată, cu o tânără pe nume Giorgia Gabriel, mai mică decât el cu 18 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: