Fotbal intern

Dusan Uhrin a pierdut un jucător pentru meciul cu Poli Iaşi: ”Are o accidentare serioasă”

02.05.2021 | 22:09
Dusan Uhrin a pierdut un jucator pentru meciul cu Poli Iasi Are o accidentare serioasa
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin pare că a găsit cea mai bună formulă de joc, a câștigat al doilea meci la rând în Liga 1, dar nu se bucură după victoria de la Ovidiu, scor 2-1. A pierdut un jucător important pentru meciul de la Iași, de miercuri.

Alexandru Răuță, om de bază în garnitura ”câinilor”, s-a accidentat în disputa cu Viitorul Constanța și nu va putea fi recuperat pentru partida cu Politehnica Iași: ”Răuță are o accidentare mai serioasă și nu va juca la Iași”, a spus Uhrin, după meciul de la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Închizătorul lui Dinamo a rezistat aproximativ 20 de minute pe teren. A acuzat dureri în zona inghinală și a solicitat intervenția staff-ului medical. Fotbalistul nu a mai putut continua meciul și a fost înlocuit cu Vlad Achim.

Ce a spus Dusan Uhrin după Viitorul – Dinamo 1-2

Adept al unui sistem de joc cu trei fundași centrali și o linie mediană mobilă, formată din cinci jucători, Dusan Uhrin pare că s-a făcut înțeles, iar jocul echipei arată tot mai bine de la meci la meci.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte fericit pentru acest succes, acum trebuie să ne recuperăm pentru meciul cu Iași. Avem jucători potriviți pentru acest sistem, cu 3 fundași centrali. Dacă făceam mai puține erori înainte, poate nu pierdeam atâtea meciuri. 

Puteam să marcăm mai multe goluri, au ratat ocazii bune Mihaiu, Morsay, Nemec. Și Viitorul a jucat bine, mai ales în repriza a doua”, a declarat Uhrin.

ADVERTISEMENT

Morsay și Albentosa, primele goluri pentru Dinamo

Mijlocașul Jonathan Morsay, împrumutat de la Chievo Verona din Serie B, și fundașul spaniol Raul Albentosa, venit liber de contract, au marcat primele goluri pentru Dinamo, în victoria cu Viitorul Constanța.

Morsay a dezamăgit la primele apariții în tricoul ”câinilor”, dar a înscris exact atunci când echipa avea mai mare nevoie, la Ovidiu. În minutul 63, suedezul a punctat cu un șut la colțul scurt, din interiorul careului și a deschis scorul pe arena de la malul mării.

ADVERTISEMENT

Raul Albentosa, de meserie fundaș central, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor la Ovidiu, profitând de o bâlbâială în careul advers. Atât Morsay, cât și Albentosa au semnat cu Dinamo contracte valabile până la sfârșitul actualului campionat.

ADVERTISEMENT