Sport

Dusan Uhrin, afectat după retrogradarea cu Dinamo. Cehul le-a făcut o promisiune fanilor. ”Mă voi întoarce. La greu, întotdeauna”

Dusan Uhrin a avut misiunea de a salva cel mai negru sezon al lui Dinamo, dar nu a reușit să mențină echipa pe prima scenă. Cehul negociază cu o echipă din Cipru și le promite ”câinilor” că dacă va fi chemat, va reveni.
08.06.2022 | 09:40
Dusan Uhrin afectat dupa retrogradarea cu Dinamo Cehul lea facut o promisiune fanilor Ma voi intoarce La greu intotdeauna
Dusan Uhrin, resemnat după retrogradarea lui Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin este antrenorul care va rămâne în istoria lui Dinamo ca omul care a retrogradat pentru prima oară în istorie echipa din Ștefan cel Mare. Cehul a plecat imediat după barajul cu U Cluj, dar soarta lui era pecetluită de multă vreme, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Dusan Uhrin: ”Supărarea va rămâne în suflet mult timp”

Deși a avut trei mandate pe banca roș-albilor, cehul Dusan Uhrin nu a adunat decât 48 de partide, în toate competițiile. Cehul s-a bucurat, însă, de susținerea fanilor.

ADVERTISEMENT

Nu a reușit să-și încheie ultima aventură în Ștefan cel mare cu salvarea echipei și a părăsit România imediat după barajul de menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1, pierdut în fața Universității Cluj.

Tehnicianul negociază în aceste zile preluarea unei echipe din Cipru și le-a promis ”câinilor” că în ciuda eșecului din ultimul sezon este dispus să se întoarcă la Dinamo, dacă i se va cere la un moment dat acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Mă gândesc la viitor, așa e viața. Nu pot să explic în cuvinte supărarea pe care o am, care va rămâne în suflet mult timp, pentru ceea ce s-a întâmplat la Dinamo.

Niciodată nu se știe! (întrebat dacă ar accepta un al patrulea mandat la Dinamo – n.r.) Cu siguranță, la un moment dat când îi va fi greu lui Dinamo… La greu, întotdeauna!”, a spus Uhrin, pentru GSP.ro.

ADVERTISEMENT

Cum răspunde acuzațiilor foștilor lui elevi

Dusan Uhrin este un antrenor apreciat în România, însă după retrogradarea cu Dinamo mulți dintre fotbaliștii pe care i-a antrenat în ultimele luni l-au acuzat că este principalul responsabil

Aceștia au blamat pregătirea, pe care o consideră defectuoasă, dar și faptul că nu a reușit să gestioneze vestiarul în momentele critice.

ADVERTISEMENT

”Părerea lor, treaba lor. Ce pot eu să mai zic acum?! Fiecare zice și face cum crede de cuviință. Știu multe, pot zice și eu multe, dar nu vrea să vorbesc, nu vreau să spun lucruri negative, sunt chestii pe care le voi ține pentru mine. 

Din respect pentru Dinamo, pentru suporterii care mereu îmi vor fi la inimă. Nu vreau să atac și punct! Fiecare știe ce a făcut, OK? Nimic bun, asta e sigur! De la mine până la ultimul. Rezultatul se știe”, a replicat Uhrin.

ADVERTISEMENT
Tags: