Sport

Dusan Uhrin, out din vară de la Dinamo?! Anunţul care le dă fiori fanilor: “Sincer, nu cred că mai rămâne!”. Exclusiv

Dănuț Lupu, fostul mare jucător al lui Dinamo, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că în mod cert Dusan Uhrin Jr. nu va mai rămâne pe banca lui Dinamo în viitorul sezon din Casa Pariurilor Liga 1.
14.05.2022 | 10:28
Dusan Uhrin out din vara de la Dinamo Anuntul care le da fiori fanilor Sincer nu cred ca mai ramane Exclusiv
Dusan Uhrin are șanse minime să mai continue din vară la Dinamo, chiar dacă va salva echipa de la retrogradare. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin Jr. a anunțat în două rânduri că poate pleca oricând de la Dinamo, mai ales că antrenorul „câinilor” are mai multe salarii restante, iar viitorul din vară este incert.

Dusan Uhrin ar putea părăsi Dinamo în vară, chiar dacă salvează echipa de la retrogradare: „A plecat pentru că nu a mai crezut în proiect”

FANATIK a stat de vorbă cu Dănuț Lupu, cel care a organizat sărbătoarea de 74 de ani a clubului, ale cărei detalii le-a dezvăluit pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist e convins că antrenorul ceh nu va mai continua din vară la Dinamo, așa cum s-a întâmplat și în sezonul trecut din Casa Pariurilor Liga 1: „Mie nu mi-e frică că retrogradează Dinamo. Problema e ce vor face la anul! Cosmin Matei și Pierret au făcut diferența la ultimele meciuri, dar trebuie să aibă o constanță. Nu două-trei meciuri din 30!

Sincer, nu cred că va mai rămâne Dusan Uhrin din vară! Și anul trecut când a plecat a făcut-o pentru că nu a mai crezut în proiect. Depinde de conducere, de ce vor să facă, dacă vor găsi un investitor”.

ADVERTISEMENT

Fostul mare jucător al lui Dinamo e de părere că nicio echipa din Liga 2 nu le poate pune probleme „câinilor” la baraj: „Eu nu cred că pot să aibă probleme cu U Cluj sau Hermannstadt. E greu ca o echipă din Liga 2 să le pună probleme lui Dinamo. Anul trecut a fost o minune cu Mioveni. Au dovedit în ultima etapă că nu au lot de retrogradare”.

Dănuț Lupu nu îl învinovățește pe Nicolae Badea că a notificat clubul cu privire la stemă

FANATIK a intrat în posesia documentului trimis de către Nicolae Badea prin care interzice folosirea stemei și a denumirii de „FC Dinamo” în scopuri comerciale: „Atâta timp cât e proprietarul, poate face orice cu stema. Poate și cei care au făcut ce au făcut în cazul lui Nicolae Badea puteau să aștepte până la finalul campionatului! . 

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu e convins că Dinamo nu are un lot de retrogradare și valoarea jucătorilor nu reflectă locul din clasament:„Sunt multe probleme la o echipă de fotbal. Depinde și de vestiar, de atmosferă, de mai multe chestii. Atâta timp cât nu au avut continuitate și nu știi ce ți se întâmplă mâine, e normal să ai fluctuații de formă”.

Oficialul lui CS Dinamo nu înțelege cum Ionuț Negoiță sau Pablo Cortacero au cumpărat clubul fără să dețină drepturile cu privire la siglă sau denumirea echipei: „Noi suntem în România, nu suntem în Italia. E dificil să faci altă stemă și să pui altă denumire. Eu nu am înțeles cum cineva a cumpărat o echipă fără să aibă stemă și denumire. Cumperi o echipă fără nimic?”, a mai explicat Dănuț Lupu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Declarațiile lui Dusan Uhrin care îi dau dreptate lui Dănuț Lupu: „Nu pot aşa. Lumea îmi spune că sunt nebun. Anul trecut am antrenat gratis”

Dusan Uhrin Jr. a declarat în mai multe rânduri că poate pleca oricând de la Dinamo, iar reacția sa după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe e sugestivă în acest sens: „Toată lumea îmi spune că sunt nebun, familia nu că s-a obişnuit, dar mulţi prieteni din România mi-au spus asta. Am venit pentru relaţia cu fanii, pentru că în mod normal nu aş fi venit niciodată. La fel, anul trecut am antrenat gratis”, a declarat Dusan Uhrinl la conferința de presă”.

Cehul și-a continuat discursul și în luna aprilie, înainte de meciul cu CS Mioveni: „Pentru mine, fiecare meci  poate fi ultimul. Toate partidele sunt decisive. Eu vreau să câștig, sper că și jucătorii”.

Dusan Uhrin mai are contract cu Dinamo până în vara lui 2023, însă antrenorul pune condiții pentru a continua în Ștefan cel Mare: „Am contract pentru un an şi jumătate, dar sunt multe lucruri. Nu pot stă fără jucători, fără o structură stabilă a echipei, a clubului. Este important pentru mine să văd că clubul face ceva. Tot mai greu, da. Asta este sigur”.

Dusan Uhrin și-a dat demisia de la Dinamo după ce a salvat echipa de la retrogradare pe final de sezon și a renunțat la nu mai puțin de cinci salarii din cauza problemelor financiare cu care se confrunta clubul: „Nu mă întrebaţi mai multe, că sunt nebun. Toată lumea îmi spune că sunt nebun, familia nu că s-a obişnuit, dar mulţi prieteni din România mi-au spus asta. Am venit pentru ralaţia cu fanii, pentru că în mod normal nu aş fi venit niciodată. La fel, anul trecut am antrenat gratis”.

  • 22 și 29 mai sunt datele de disputare a celor două meciuri de baraj pe care le va juca Dinamo
ADVERTISEMENT