Sport

Dusan Uhrin, despre posibilitatea de a o antrena pe FCSB: „Poate m-ar împușca!”

Dusan Uhrin, fostul antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre posibilitatea de a o antrena pe marea rivală a „câinilor”, FCSB.
29.07.2021 | 17:31
Dusan Uhrin despre posibilitatea de a o antrena pe FCSB Poate mar impusca
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin s-a despărțit de Dinamo, în această vară, din cauza problemelor financiare de la formația din „Ștefan cel Mare”.

În prezent, antrenorul ceh este liber de contract.

Dusan Uhrin, despre posibilitatea de a o antrena pe FCSB

Dusan Uhrin susține că nu este dispus să o antreneze pe FCSB, având în vedere că s-a aflat pe banca lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

În plus, acesta nu crede că ar putea lucra cu patronul Gigi Becali.

„Cu Gigi Becali m-am întâlnit la câteva meciuri și ne-am salutat, dar nu-l cunosc personal. Știu unde locuiește, are o casă la periferia Bucureștiului și o zonă dedicată unde primește vizitatori.

În fața casei are o cruce de aur de doi metri, e un fanatic. Chiar și la baza clubului, care este una de lux, a construit o biserică.

ADVERTISEMENT

Le construiește în multe locuri, iar oamenii probabil îl plac. El vede credința într-un alt mod față de cum o vedem noi.

Becali e toată ziua la TV, e greu cu el, dar, pe de altă parte, investește mulți bani în fotbal, plătește antrenorii și jucătorii la timp.

ADVERTISEMENT

Apropo, are și un văr, Giovanni, care lucrează cu fratele său (n.r. Victor).

Sunt puternici, vând jucători pe 10 milioane de euro, cum a fost cazul lui Valentin Mihăilă, de la Craiova la Parma, sau Nicolae Stanciu, care nu s-a mai dus la Galatasaray. Tot ei l-au vândut pe Alexandru Cicâldău pentru 6,5 milioane.

Nu, nu aș merge în viața mea acolo (n.r. la echipa lui Gigi Becali, FCSB). Condiția mea e să nu te implici în munca mea sau să îmi impui anumiți jucători la meciuri. Nu ar funcționa.

ADVERTISEMENT

În plus, am lucrat la Dinamo, nu mi-aș putea imagina cum ar fi la FCSB. Poate m-ar împușca sau cine știe…”, a declarat Dusan Uhrin, pentru iSport.

ADVERTISEMENT