Sport

Dusan Uhrin mizează totul pentru baraj! Jucătorii lui Dinamo, regim de antrenamente spartan după Paşte. Exclusiv

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin Jr., încearcă să îi aducă pe jucători la nivelul maxim chiar la meciurile de baraj și le-a pregătit un regim spartan „alb-roșiilor”.
27.04.2022 | 16:35
Dusan Uhrin mizeaza totul pentru baraj Jucatorii lui Dinamo regim de antrenamente spartan dupa Paste Exclusiv
Dinamo mai are aproximativ 4 săptămâni până când va disputa meciul de baraj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregătește de primul baraj de menținere în Casa Pariurilor Liga 1 din istorie, însă până atunci mai are de disputat trei meciuri, cu Academica Clinceni, FC Botoșani și UTA.

Dusan Uhrin îi „stoarce” pe jucătorii lui Dinamo la antrenamente Pregătire spartană la Săftica

După victoria cu Gaz Metan Mediaș, jucătorii lui Dusan Uhrin Jr. au primit două zile libere de Paște, în Sâmbăta Mare și în ziua de Paște.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, luni, 25 aprilie, chiar a doua zi de Paște, Dinamo a revenit la Săftica, unde a intrat în regim de cantonament, cu două antrenamente pe zi.

„Câinii” iau masa de prânz la baza de pregătire, au o perioadă de odihnă, după care după-amiază urmează un nou antrenament, cu mare accent pus pe condiția fizică.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin adoptă o strategie care are ca singur scop pregătirea jucătorilor pentru dubla manșă de la baraj și sacrifică astfel ultimele trei meciuri de campionat, care practic nu mai au nicio miză. Meciul cu Academica Clinceni este aproape o simplă formalitate, în timp ce cu FC Botoșani și UTA e oricum foarte greu pentru Dinamo să câștige.

„Cred că strategia lui Dusan Uhrin este corectă! Am văzut și jucătorii că sunt obosiți. Înseamnă că s-au încărcat fizic”

Florin Prunea a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că este de acord cu strategia gândită de Dusan Uhrin: „Dinamo a avut timp să se pregătească și cred că strategia lui Dusan Uhrin este corectă. Am văzut și jucătorii că sunt obosiți. Înseamnă că s-au încărcat fizic. Cred că obiectivul e ca jucătorii să fie foarte pregătiți din punct de vedere fizic la ora barajului.

ADVERTISEMENT

Calitatea jucătorilor e peste locul din clasament, dar acolo e clar că au fost probleme de antrenorat, la toate nivelurile. Jucători nepregătiți, accidentări multe… Dar se pare că asta este cheia. La ora barajului echipa să fie foarte pregătită din punct de vedere fizic și să poată să alerge mai mult decât adversarii”, a explicat fostul oficial al lui Dinamo.

Jucătorii lui Dusan Uhrin acuză din plin antrenamentele fizice grele: „S-a văzut puțină oboseală în jocul nostru”

Dinamo a câștigat doar cu 1-0 la Mediaș în fața lui Gaz Metan, o echipă în prag de desființare care a fost zdrobită cu o etapă înainte cu 8-0 de la Rapid, însă „câinii” au avut o explicație pertinentă pentru această victorie la limită.

ADVERTISEMENT

Răzvan Grădinaru și Cosmin Matei au vorbit la finalul partidei despre o stare de oboseală acumulată din cauza antrenamentelor: „Noi facem antrenamente mai grele în momentul de față, ne pregaăim pentru baraj. E rușinos să câștigi doar cu 1-0 în fața Mediașului”/ „Antrenamentele, pe care le-am făcut, au fost pe măsură, au fost mai dure. S-a văzut puțină oboseală în jocul nostru”.

Dinamo joacă ultimul meci oficial în Casa Pariurilor Liga 1 pe 14 mai împotriva celor de la UTA și cel mai probabil va întâlni la baraj la finalul lunii pe Universitatea Cluj sau Hermannstadt.

Dusan Uhrin mai are la dispoziție astfel aproximativ patru săptămâni pentru a-i pune pe picioare pe jucătorii lui Dinamo și a redresa echipa, aflată într-un moment extrem de dificil.

  • 2 antrenamente pe zi au jucătorii lui Dinamo
ADVERTISEMENT
Tags: