Life

Dușmanul din spatele divorțului lui Pepe de Raluca Pastramă. Ce s-a aflat

11.12.2020 | 07:58
Dusmanul din spatele divortului lui Pepe de Raluca Pastrama Ce sa aflat
ADVERTISEMENT

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă rămâne unul dintre cele mai discutate subiecte în mediul online, însă despărțirea ar avea în spate un alt dușman. În ultima vreme au ieșit la iveală mai multe informații legate de divorțul celor doi. 

La începutul lunii noiembrie, Pepe i-a înștiințat pe fani pe canalul său de YouTube că urmează să divorțeze de Raluca Pastramă după opt ani de căsnicie.

ADVERTISEMENT

Artistul susținea că nu există niciun motiv anume care a cauzat divorțul, însă noile informații contrazic acest lucru. Acest dușman al lui Pepe care a stat în spatele deciziei de a divorța nu este bărbatul misterior din viața Ralucăi Pastramă,  acuzată că și-ar fi înșelat soțul.

Dușmanul din spatele divorțului lui Pepe de Raluca Pastramă

Recent, Raluca Pastramă ar fi fost într-o scurtă escapadă la munte alături de câțiva prieteni, unde se afla și un bărbat din Qatar, despre care se speculează că ar fi avut mai mult decât o legătură de prietenie cu bruneta. Deși mulți au considerat că bărbatul respectiv este motivul divorțului, adevărul este altul.

ADVERTISEMENT

Este vorba de o altă persoană care a provocat divorțul, potrivit unor declarații oferite de apropiații familiei. Adevăratul dușman este chiar socrul lui Pepe, care vrea să-l facă pe artist să-și împartă averea cu soția, conform surselor spynews.ro.

Averea lui Pepe are o valoare de peste 1 milion de euro. Apropiați de-ai familiei au declarat că averea lui Pepe ar fi fost făcută în timpul căsniciei cu Raluca, deci ar trebui să fie inclusă în partaj. Aici intră și alte bunuri, cum ar fi vila, barul și alte apartamente.

ADVERTISEMENT

În plus, Raluca ar fi fost împinsă de tatăl ei să facă aceste demersuri împotriva soțului ei. Sursele menționate mai sus au declarat că ruptura dintre cei doi ar fi avut loc cu mai mult timp în urmă, moment în care Raluca nu ar mai fi avut sentimente pentru cântărețul latino.

Pepe și Raluca, certuri legate de avere

După anumite probleme legate de afaceri și bani, Nelu Pastramă ar fi intervenit între ei. Astfel, bruneta i-ar fi cerut lui Pepe mașina în valoare de 70.000 de euro și grădinița de 400.000 de euro pensie alimentară de 7.000 de euro. Nici pensia alimentară cerută nu a fost modestă, valoarea ei fiind de aproximativ 70.000 de euro pe an.

ADVERTISEMENT

Socrul lui Pepe ar fi vrut ca Raluca să ia tot, motiv pentru care a susținut-o să procedeze în acest fel. Pepe i-ar fi spus soției că îi dă tot ce vrea, doar să-i lase fetele, Maria și Rosa Alexandra. Grădinița i-ar fi adus p sursă considerabilă de venit Ralucăi.

Fiica lui Nelu Pastramă nu s-ar fi oprit aici. Aceasta i-ar fi cerut vila din Pipera, în valoare de 400.000 de euro, dar și clubul pe care îl deține cântărețul. Toate bunurile lui Pepe intră la partaj, însă bruneta ar fi cerut tot mai mult, inclusiv pensia alimentară.

Pepe a răbufnit și i-a transmis soției să-și asume datoriile afacerii. Mai mult, artistul și-ar fi înlăturat soția de la funcția de conducere a grădiniței, chiar dacă Raluca a fost managerul firmei.

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă i-a întristat pe fani, care nu au putut înțelege de ce au ales această cale. După multe speculații și confruntări între cei doi, noi informații continuă să iasă la suprafață.

ADVERTISEMENT
Tags: