Life

E anunțul momentului despre Românii au talent. Ce se va întâmpla cu emisiunea urmărită de milioane de români de la Pro TV

Ce se întâmplă cu ”Românii au talent”?, emisiunea urmărită de milioane de telespectatori? Pavel Bartoș a făcut anunțul important.
15.09.2023 | 09:00
E anuntul momentului despre Romanii au talent Ce se va intampla cu emisiunea urmarita de milioane de romani de la Pro TV
Ce spune Pavel Bartoș despre ”Românii au talent”? Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș, anunț important despre ”Românii au talent”, emisiunea care este urmărită anual de milioane de telespectatori, din toate categoriile de vârstă. Showul se difuzează din 2011 și scoate la suprafață talentele încă nedescoperite.

Ce detalii a oferit Pavel Bartoș despre ”Românii au talent”?

Pavel Bartoș este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din țară, dar și actori. Cei mai mulți români îl cunosc, însă, din postura de moderator al două dintre cele mai urmărite producții la nivel național, ”Românii au talent” și ”Vocea României”.

ADVERTISEMENT

Mulți se întreabă cum reușește Pavel Bartoș să se împartă între două show-uri de mare audiență, de peste un deceniu. Nu se plânge nici măcar o clipă, iar ”secretul” său este plăcerea cu care își face meseria. Se bucură întotdeauna când vede cifrele uriașe de audiență.

”Cred că lucrurile sunt clare: dacă le aduci celor de acasă un show de neratat, cu un conținut de calitate, ei vor fi mereu acolo alături de tine și nu vor rata niciun minut. Faptul că fac parte din două show-uri care sunt constant lider de audiență îmi aduce o bucurie imensă, normal”, a detaliat Pavel Bartoș pentru Viva.ro

ADVERTISEMENT

Încep preselecțiile pentru ”Românii au talent”

Dacă despre ”Vocea României” lucrurile sunt destul de clare în momentul de față, căci emisiunea rulează pe micile ecrane, despre ”Românii au talent” Pavel Bartoș spune că în această toamnă au început preselecțiile. Așa cum s-a obișnuit până acum, acestea se vor difuza abia anul viitor.

”Eu mă bucur să fie cât mai multe proiecte, așa că, pe lângă filmări, nu voi sta degeaba, asta e clar! După cum spuneam, pe 2 august, „Ramon a intrat pe Netflix, eu urmează să reiau spectacolele cu „One man aproape show”, iar în toamnă vom începe preselecțiile la „Românii au talent”. Deci treabă este, rămâneți cu ochii pe conturile mele de social media și vă țin la curent cu toate!”, a mai declarat Pavel Bartoș.

ADVERTISEMENT

”Românii au talent” este o producție care se transmite în țară din 2011. Încă de atunci, Pavel Bartoș este moderator alături de Smiley. Juriul, însă, a mai trecut printr-o serie de schimbări, Andra și Andi Moisescu rămânând constanți.

”Românii au talent” a fost creat după un format american, ”America’s Got Talent”. Din acesta ne-am inspirat nu doar noi, ci și alte țări, iar în fiecare zonă unde se transmite are o mare audiență, deoarece participanții uimesc prin talentele lor.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut, așadar, cine va câștiga trofeul ”Românii au talent” 2024. Sezonul din 2023 i-a aparținut lui Rareș Prisăcariu, un băiețel în vârstă de 7 ani, din Botoșani. El a impresionat publicul prin modul cum recită opere lirice greu de reținut.

ADVERTISEMENT