Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„E căpitanul de facto!”. FCSB, după chipul și asemănarea unui „greu” din echipă: „Au arătat ca niște bărbați”. Video exclusiv

Un jucător al FCSB a fost scos în evidență în mod special după victoria de senzație cu 2-1 împotriva lui Farul Constanța.
18.04.2023 | 14:52
E capitanul de facto FCSB dupa chipul si asemanarea unui greu din echipa Au aratat ca niste barbati Video exclusiv
E căpitanul de facto!. FCSB, după chipul și asemănarea unui greu din echipă Au arătat ca niște bărbați. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit cu o nouă ediție specială după derby-ul FCSB – Farul Constanța. Risto Radunovici a fost extrem de lăudat după victoria în fața „marinarilor”.

Vivi Răchită știe de ce FCSB a reușit să câștige cu Farul: „A fost un meci între bărbați și băieți”

Vivi Răchită a scos în evidență un lucru extrem de interesant după FCSB – Farul și îi laudă pe jucătorii vicecampioanei pentru atitudinea de care au dat dovadă: „Știi cum a fost aseară? A fost un meci între bărbați și băieți! Bărbații au fost steliștii, care au pus piciorul din prima secundă. Au pus osul și au câștigat toate duelurile. Și-n propriul careu și la ei”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS:

Horia Ivanovici l-a remarcat și el pe unul dintre cei mai contestați jucători ai FCSB: „V-o spun pe cea mai tare! Dawa a câștigat aproape toate duelurile! Deci Dawa, care e clientul nostru! Nu pot să cred. S-a terminat calvarul lui Dawa la Fanatik SuperLiga?”.

Fostul jucător al Stelei l-a iertat și el pe internaționalul camerunez: „Era să dea și gol. Pentru mine nu mai e. După ce am văzut Upamecano la City, am zis că nu-l mai cert pe Dawa. L-ai văzut pe Upamecano pe Emirates?

ADVERTISEMENT

FCSB are cele mai puține goluri primite. Are patru goluri, deci o apărare mai bună ca CFR-ul. Deci e ceva incredibil! Și meciul de aseară a început în viteza a cincea ca să spunem așa”, a mai completat Răchită.

Vivi Răchită îl aplaudă pe Risto Radunovic: „E bărbatul în vestiar și pe teren”

Vivi Răchită a vorbit la superlativ despre internaționalul muntenegrean Risto Radunovic: „S-a văzut încă o dată ce înseamnă Radunovic. Este căpitanul de facto al echipei! Este bărbatul și în vestiar și pe teren”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a fost de asemenea impresionat de fundașul stânga al FCSB: „FCSB mi s-a părut pentru prima oară aseară că arată a bărbat, adică arată a Radunovic! FCSB a fost după chipul, asemănarea și determinarea lui Radunovic. Pentru că într-adevăr, are mare dreptate Vivi: au arătat ca o echipă de bărbați. 

Fix în oglindă ca în faimoasele meciuri din anii trecuți de la Cluj, CFR – FCSB. Când ziceam că joacă bărbații și se termina cu niște băieței”, a mai spus fostul fotbalist, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

De ce a pierdut Farul cu FCSB: „Meciul s-a deblocat printr-o greșeală de interpretare”

Fostul mijlocaș central știe de ce Farul nu a reușit să se impună cu FCSB: „Meciul s-a deblocat printr-o greșeală de interpretare a fazei a lui Kiki. Dacă el degaja mingea, totul mergea așa cum își propusese și Hagi”.

Răchită crede că accidentarea golgheterului „marinarilor” a contribuit de asemenea: „Apoi spre sfârșit n-a mai fost Alibec pentru că 15 minute n-a mai jucat, cred că are leziune fibrilară și s-ar putea să-l piardă și la meciul cu CFR. Asta e important. Numai dacă se duce la Marijana prin Serbia poate să îl repare. Pentru că o leziune fibrilară te ține cel puțin două săptămâni în afară.

Și greșelile de construcție, de finalizare. Louis Munteanu s-a demarcat în ofsaid de mai multe ori. Pentru că putea să îl prindă pe Dawa pe un teren ud”. 

Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT