Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. FCSB “irosește” un fotbalist pe care a plătit 650.000 de euro: “Devine un pensionar. Nu poate să stea!” Video

Denis Haruţ a fost transferat de FCSB pentru 600.000 de euro de la FC Botoşani. Doar că fundaşul prinde rar echipa şi asta îl îngrijorează pe fostul său patron, Valeriu Iftime.
18.04.2023 | 09:34
Exclusiv FCSB iroseste un fotbalist pe care a platit 650000 de euro Devine un pensionar Nu poate sa stea Video
Exclusiv. FCSB "irosește" un fotbalist pe care a plătit 650.000 de euro: "Devine un pensionar. Nu poate să stea!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Pe axa Botoşani – FCSB s-au făcut multe transferuri de-a lungul ultimilor ani. Valeriu Iftime şi Gigi Becali au o relaţie comercială excelentă, finanţatorul de la FCSB având aproape în fiecare an cel puţin un jucător luat din Moldova.

FCSB “irosește” un fotbalist pe care a plătit 650.000 de euro: “El trebuie să joace, dacă nu acolo, în altă parte”

Patronul celor de la FC Botoşani, a declarat la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici că este îngrijorat de situaţia lui Denis Haruţ, transferat cu 600.000 de euro în 2022 de FCSB, dar care nu mai prinde echipa:

ADVERTISEMENT

”Ceea ce trebuie să facă domnul Becali cu echipa lui… acolo trebuie o muncă de adaptare şi de integrare. Este o creştere de trei ori a nivelului salarial şi organizaţional.

De asta nici Dawa, poate nici Edjouma… Nu cred că, vreodată, Haruț trebuie să fie rezervă. Niciodată în viața lui! El trebuie să joace, dacă nu acolo, în altă parte.

ADVERTISEMENT

Bine, și el trebuie să aibă mintea limpede. Nu poate să stea pe dreapta, să-și bată joc de FCSB pe 12.000 de euro salariu. El trebuie să joace şi să ştie că trebuie să fie împrumutat. 

“Își închide cariera și se face un pensionar liniștit”

Altfel, își închide cariera și se face un pensionar liniștit. Aici este marea noastră greşeală. Pot să-l împrumute, spre binele tuturor, nu poți să-l ții pe un salariu mare pe care l-ai dat la început și nu joacă deloc.

ADVERTISEMENT

Încerci să îl dai în altă parte. Trebuie schimbat puţin regulamentul să fie în favoarea tuturor. Dawa are valoare, dar trebuie încredere şi cred că trebuie să aibă continuitate în echipă”, a spus Iftime la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

Denis Haruţ, în vârstă de 24 de ani, a bifat doar opt prezenţe în acest sezon din campionat. Fundaşul nu a mai prins decât opt minute din luna noiembrie şi până acum, fiind în afara lotului cu Sepsi şi CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Nu uitați că Fanatik SuperLigaemisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o...
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Starea lui e una gravă
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Starea lui e una gravă
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor