Sport

„E foarte afectat, nu are cum fi altfel” Dezvăluiri despre situația președintelui rapidist Daniel Niculae: „Nu s-a pus problema”

Victor Angelescu a făcut dezvăluiri despre preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, suspect într-un dosar de arme şi muniţii.
29.03.2024 | 17:44
E foarte afectat nu are cum fi altfel Dezvaluiri despre situatia presedintelui rapidist Daniel Niculae Nu sa pus problema
„E foarte afectat, nu are cum fi altfel” Dezvăluiri despre situația președintelui rapidist Daniel Niculae: „Nu s-a pus problema”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a avut două săptămâni agitate, fiind audiat într-un dosar de arme şi muniţii. Preşedintele Rapidului este singurul dintre cei 17 oameni audiaţi care a scăpat de reţinere. Trei dintre suspecţi au primit mandate de reţinere pentru 30 de zile, printre ei fiind şi Liviu Ungurean, liderul de galerie.

„E foarte afectat, nu are cum fi altfel” Dezvăluiri despre situația președintelui rapidist Daniel Niculae

Victor Angelescu, unul dintre finanţatorii Rapidului, a vobit la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST despre situaţia delicată în care se află Daniel Niculae, confirmând că acţionarii au în continuare încredere maximă în preşedinte:

ADVERTISEMENT

“Vă daţi seama că este foarte afectat de lucrurile astea, nu are cum să fie altfel. Daniel Niculae este preşedintele Rapidului, de departe o figură foarte importantă în fotbalul românesc. Un jucător important, a jucat şi în afară.

Vorbim de un nume mare. Cred că nu este normal, din punctul meu de vedere, ce s-a întâmplat. Lucrurile puteau fi făcute altfel. Dar nu sunt eu în măsură să vorbesc despre asta. 

ADVERTISEMENT

“Noi, acţionarii, ca prieteni, suntem alături de el”

Normal că este afectat, eu, personal, şi clubul, îl susţinem. Nu ai cum să nu fii afectat. Nu s-a pus problema să nu continue, din punctul nostru de vedere. Noi, acţionarii, ca prieteni, suntem alături de el.

Şi domnul Şucu are o relaţie de prietenie cu el. Înţelegem lucrurile, ni se pare un pic exagerat, dar suntem alături de el”, a spus Victor Angelescu la SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

Angelescu îl laudă pe Liviu Ungurean: “El a creat această galerie, a ajuns să fie locul 1”

Angelescu speră ca Liviu Ungurean să fie şi el eliberat cât mai curând, spunând că este un membru important al echipei, având meritul de a fi creat cea mai tare galerie din ţară:

“Liviu a creat ceva special acolo, trebuie să-i dăm Cezarului ce merită. Acum, toată lumea aruncă în el pe chestia de pirotehnie. Dar pe partea de lider de galerie este de departe cel mai bun.

ADVERTISEMENT

El a creat această galerie, a ajuns să fie locul 1. Galeria Rapidului este numărul 1. Vorbesc de ceea ce se simte când vii pe Giuleşti. Ce a creat el cu brigăzile. Este senzaţional. Prieteni din străinătate care spuneau că nu e posibil aşa ceva, să cânte non-stop.

Galeria care te împinge mereu de la spate. Şi pentru asta trebuie să dăm credit dirijorului. Nu vreau să vorbesc de problemele pe care le are, nu suntem implicaţi ca şi club. Dar evident că ne-a lipsit şi ne va lipsi dacă se va întâmpla ceva cu el pentru că era un lider important”, a spus Angelescu la SUFLET DE RAPIDIST.

„E foarte afectat, nu are cum fi altfel” Dezvăluiri despre situația președintelui rapidist Daniel Niculae: „Nu s-a pus problema”

ADVERTISEMENT