Sport

„E numărul 1! Așa ca să dăm Cezarului ce merită”. Cuvinte incredibile ale oficialului rapidist despre Liviu Ungurean

Victor Angelescu a dezvăluit la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST că Liviu Ungurean este foarte important pentru Rapid, fiind cel mai valoros lider de galerie din România.
26.03.2024 | 15:50
E numarul 1 Asa ca sa dam Cezarului ce merita Cuvinte incredibile ale oficialului rapidist despre Liviu Ungurean
„E numărul 1! Așa ca să dăm Cezarului ce merită” Cuvinte incredibile ale oficialului rapidist despre Liviu Ungurean. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean a fost reţinut pentru 30 de zile într-un dosar de arme şi muniţii. Absenţa liderului de galerie s-a simţit în confruntarea cu Farul Constanţa, pierdută de Rapid cu 1-2, meci în care galeria nu a cântat niciun minut.

„E numărul 1! Așa ca să dăm Cezarului ce merită” Cuvinte incredibile ale oficialului rapidist despre Liviu Ungurean

Finanţatorul Victor Angelescu a dezvăluit la emisiunea SUFLET DE RAPIDISTLiviu Ungurean are o merit foarte important în ceea ce este Rapidul astăzi pentru că a reuşit să creeze cea mai tare galerie din ţară:

ADVERTISEMENT

Am mai declarat că a fost o decizie greşită a galeriei. Dar cu toţii greşim. Şi noi, ca administraţie, jucătorii sau staff-ul. Dar Liviu a creat ceva special acolo, trebuie să-i dăm Cezarului ce merită.

Acum, toată lumea aruncă în el pe chestia de pirotehnie. Dar pe partea de lider de galerie este de departe cel mai bun. El a creat această galerie, a ajuns să fie locul 1. Galeria Rapidului este numărul 1.

ADVERTISEMENT

“Ne va lipsi dacă se va întâmpla ceva cu el pentru că era un lider important”

Vorbesc de ceea ce se simte când vii pe Giuleşti. Ce a creat el cu brigăzile. Este senzaţional. Prieteni din străinătate care spuneau că nu e posibil aşa ceva, să cânte non-stop. Galeria care te împinge mereu de la spate.

Şi pentru asta trebuie să dăm credit dirijorului. Nu vreau să vorbesc de problemele pe care le are, nu suntem implicaţi ca şi club. Dar evident că ne-a lipsit şi ne va lipsi dacă se va întâmpla ceva cu el pentru că era un lider important.

ADVERTISEMENT

Ceea ce am declarat, mi-o menţin, a fost o greşeală din partea lor. Nu cred că Liviu le-a spus. Aş fi înţeles dacă s-ar fi întâmplat o perioadă, 15-20 de minute. Cred că era normal să facă un protest, o anumită perioadă.

“Suporterii trebuiau să fie alături de echipă. Eram la patru puncte de FCSB, era un meci extrem de important”

Să afişeze nişte bannere, dar cred că ar fi trebuit să îşi încurajeze echipa mai mult ca niciodată, să arate că suntem puternici. Rapidul este unic, avem 100 de ani de istorie, nu trebuie să stea în cineva.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să fim dereglaţi. Normal că ne lipseşte, ştiu ce înseamnă Liviu. Dar suporterii trebuiau să fie alături de echipă. Eram la patru puncte de FCSB, era un meci extrem de important. 

A fost mai rău decât stadionul gol. Dacă ştiai că joci cu tribunele goale, spuneai că asta e. A fost un şoc pentru toţi, dar nu vreau să intru mai mult în detalii. Avem voie să greşim şi sper ca la meciul cu Craiova galeria să fie alături de noi.

“Ca să putem să fim singuri împotriva tuturor, trebuie să fim cu toţii uniţi”

Nu se poate nici fără galerie, nici fără investitori sau jucători. Trebuie să fim o echipă. Eram şi înainte “singuri împotriva tuturor”. Cred în chestia asta, până la urmă fiecare echipă are un ADN.

Ca să putem să fim singuri împotriva tuturor, trebuie să fim cu toţii uniţi. Şi am fost. E o coeziune foarte importantă între management, suporteri, echipă. Trebuie să fim o familie în continuare. Sunt convins că vom fi”, a spus Victor Angelescu la SUFLET DE RAPIDIST.

„E numărul 1! Așa ca să dăm Cezarului ce merită” Cuvinte incredibile ale oficialului rapidist despre Liviu Ungurean

ADVERTISEMENT