Sport

„E o mare greșeală ce a făcut Rotaru”. Dumitru Dragomir, reacție dură după Rapid – U Craiova

Mitică Dragomir crede că patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a comis o mare greșeală atunci când a ales să meargă în vestiarul echipei înainte de meciul cu Rapid.
30.10.2023 | 19:55
E o mare greseala ce a facut Rotaru Dumitru Dragomir reactie dura dupa Rapid  U Craiova
Dumitru Dragomir, reacție dură după Rapid – Craiova
ADVERTISEMENT

Evenimentul a fost dezvăluit inclusiv de jucătorii și antrenorii echipei, care nu au fost tocmai impresionați de gest. Oracolul Fanatik le transmite tuturor patronilor de fotbal să nu repete această eroare fatală înainte de un meci: să nu intre niciodată, așadar, într-un vestiar pentru a pune presiune pe jucători.

Dumitru Dragomir, reacție dură după Rapid – Universitatea Craiova

”Aia-i o mare greșeală. Mare, mare. Eu eram președinte de club și așa făceam și eu. Dacă te duci să faci numai glume…Dacă le-a ținut discurs…aaa, asta e o nenorocire, din experiența mea. De câte ori mă duceam, le promiteam și 10.000 primă pe timpul lui Ceaușescu nu câștigau o dată. Dacă mă duceam să le zic un banc, fără să vorbesc de fotbal, alții erau.

ADVERTISEMENT

Păi, invită pe cineva la masă, în momentul în care vede că toate sunt aranjate și are în jurul său personalități, nu știe să vorbească, se taie cu furculița. Băi, apoi în teren când trebuie să faci cu picioarele ce-ți dictează creierul. Una e cu mâinile, alta cu picioarele. A greșit. Trebuia cineva să-i spună”, a transmis Mitică Dragomir într-un dialog cu Horia Ivanovici la Max Profețiile lui Mitică.

Așadar, un sfat de luat în considerare de toți patronii de fotbal din România: ”În viața voastră ca patroni nu intrați peste echipă înainte de meci în vestiar. Și antrenorii trebuie să le spună din timp, asta e echipa de joc, vă rog hai să respectăm”. Cele spuse se Mitică Dragomir par să fie susținute de jocul echipei în Giulești, pentru că oltenii au pierdut 0-2 contra Rapidului.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru l-a felicitat pe Dan Șucu după meci

Extrem de afectat de înfrângere, patronul Mihai Rotaru a avut puterea să-și felicite rivalul, pe Dan Șucu, lucru mărturisit chiar de către patronul rapidist. ”Am vorbit cu domnul Rotaru. Întotdeauna ne face plăcere să ne întâlnim. Este unul dintre patronii extrem de civilizați, care au clasă, cu care ai toată plăcerea din lume să stai de povești. E un tip echilibrat și mereu când vine în Giulești, la fel cum procedăm cu toți oaspeții noștri, mergem și îl salutăm.

I-am urat domnului Rotaru, înainte de meci, multă, multă baftă, dar începând cu partida următoare. I-am urat să aibă baftă, dar începând cu meciul următor, a râs și a spus că vorbim după meci”, a dezvăluit Dan Șucu, în direct la Fanatik SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”MAX Profețiile lui Mitică” este o emisiune care nu trebuie ratată! Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir, în fiecare luni de la ora 13:00. Așadar, MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ poate fi urmărită LIVE, în fiecare luni, de la ora 13:00, numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Ulterior, emisiunea va rula în premieră pe canalul de YouTube Fanatik (da LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii).

De asemenea, emisiunea poate fi urmărită în premieră pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (dă LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii) și pagina de Facebook Fanatik (dă LIKE si URMĂREŞTE pentru a fi notificat).

ADVERTISEMENT

Emisiunea MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ care începe, în fiecare zi de luni, de la ora 13:30, după Fanatik SuperLiga este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului.

Marea greșeală pe care a făcut-o Mihai Rotaru

ADVERTISEMENT