Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„E o mare greșeală, îl distrug!”. Dumitru Dragomir, sfat pentru Șucu și Mutu în privința „perlei” de la Rapid: „Se pierde”. Video exclusiv

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, consideră că Rapid își bate pur și simplu joc de un fotbalist. „Oracolul” crede că e fotbalist de națională.
12.04.2023 | 13:57
E o mare greseala il distrug Dumitru Dragomir sfat pentru Sucu si Mutu in privinta perlei de la Rapid Se pierde Video exclusiv
E o mare greșeală, îl distrug!. Dumitru Dragomir, sfat pentru Șucu și Mutu în privința perlei de la Rapid Se pierde. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a criticat conducerea Rapidului, în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, moderată de Ioana Cosma. Reproșuri pentru Dan Șucu, Victor Angelescu și Adrian Mutu.

Dumitru Dragomir, nemulțumit că Adrian Mutu ignoră un jucător al Rapidului: „E bătaie de joc că nu îl bagă și se distruge!”

Dumitru Dragomir a adus aminte de un jucător care a fost transferat la Rapid odată cu Rareș Ilie: „Uite, de exemplu jucătorul pe care l-au vândut la Nice, Rareș Ilie. Cu un an-doi în urmă l-au luat de la Juniorul, pe el și pe un fundaș central care din punctul meu de vedere e bătaie de joc că nu îl bagă și se distruge. E jucător de echipa națională: Cristi Ignat!”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Stoperul în vârstă de 20 de ani are cinci meciuri la naționala României Under-20, în timp ce la Rapid a evoluat în doar trei partide, dintre care una în Cupa României. Cristian Ignat este evaluat conform Transfermarkt la 100.000 de euro, iar în vară îi expiră contractul cu Rapid.

O altă eroare comisă de conducerea Rapidului în opinia lui Dumitru Dragomir e următoarea: „S-a făcut o mare greșeală desființând echipa a doua. Pentru că una este să joci între juniori și alta la o echipă de Divizia C, care îți mai bagă o tălpoaie, te-aruncă în tribună, altceva e. Te călești. Noua asta ne lipsește! Viteza și forța! Noi nu mai avem fotbaliști atletici. Ați văzut Arsenal cu Liverpool? 90% viteză, 10% forță!”, a mai spus „Don Corleone”, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir acuză: „La 20 de ani au genunchii și gleznele paradite!”

Dumitru Dragomir consideră că fotbalul românesc e la ani lumină de ce se întâmplă în campionatele tari din Vest: „Noi n-avem 1% forță și nici 2% viteză! Noi nu mai avem fotbal atletic, nici tehnic, nici organizatoric, din cauză că la cluburi se lucrează prost, nu e federația neapărat vinovată. Antrenorii sunt plătiți prost și jumate din centrele de copii și juniori din țară habar n-au!”.

Fostul conducător al fotbalului românesc a vorbit și despre marea problemă de la nivelul copiiilor și juniorilor: „Moartea fotbalului românesc sunt terenurile sintetice! Țările nordice au terenuri sintetice, dar sub există o peliculă de un centimetru de cauciuc și este exact ca pe iarbă. La noi distrugem copiii! La 20 de ani au genunchii și gleznele paradite!  

ADVERTISEMENT

Șefii de centre de copii și juniori sunt prieteni ba cu președinții, ba cu neamurile, cei care ar trebui o dată pe săptămână să aibă ședință cu toți antrenorii și să spună în felul următor: ‘Unul de 7 ani e cel mai bun’. ‘Băgați-l la ăia de 10 ani’. Săptămâna viitoare: ‘A jucat și a fost cel mai bun!’. ‘Băgați-l la 11 ani!’.

‘Domne, n-a jucat bine!’. ‘Băgați-l înapoi la 8 ani!’. Dar nu. Antrenorii ascultă de părinți, care sunt niște bieți care plătesc și vor să joace copiii lor. Antrenorilor le e jenă de suporteri și așa mai departe. Cluburile și sărăcia fotbalului sunt vinovate. Fără arie de selecție nu vom scoate fotbaliști. Marii jucători au venit din comune și sate”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT