Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, impresionat de Gigi Becali. „M-au emoționat declarațiile lui. Merită titlul! I-am simțit tot zbuciumul interior”

Declarațiile lui Gigi Becali după victoria obținută de FCSB în fața Universității Craiova l-au impresionat profund pe Horia Ivanovici, moderatorul FANATIK SUPERLIGA.
08.04.2024 | 17:23
Horia Ivanovici impresionat de Gigi Becali Mau emotionat declaratiile lui Merita titlul Iam simtit tot zbuciumul interior
Horia Ivanovici, impresionat de declarațiile lui Gigi Becali: „I-am simțit tot zbuciumul interior”. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost copleșit de emoție după victoria clară a FCSB-ului în fața Universității Craiova, care a lămurit în mare măsură lupta pentru titlul de campioană în SuperLiga. Declarațiile sincere ale patronului clubului „roș-albastru” l-au impresionat pe Horia Ivanovici, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări LIVE pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Horia Ivanovici, impresionat de declarațiile lui Gigi Becali: „I-am simțit tot zbuciumul interior”

În culmea fericirii după victoria contra Craiovei, Gigi Becali a anunțat că este dispus să facă un imens efort financiar pentru a construi un FCSB de talie europeană, care să se bată cu succes la calificarea în grupele Champions League. I-ar vrea la echipă pe Alibec, Louis Munteanu și Otele, însă pentru ultimul rivalul Neluțu Varga i-a stabilit un preț prohibitiv, de 6 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, moderatorul Horia Ivanovici a vorbit despre prima reacție a lui Gigi Becali după ce aproape că a devenit campion în SuperLiga și a fost profund impresionat de declarația acestuia că a izbucnit în plâns de bucurie în momentul în care FCSB a făcut 2-0 în partida cu Universitatea Craiova.

„FCSB merită să ia campionatul. Merită și Gigi Becali. Chiar merită! Pentru banii pe care îi bagă… Chiar m-a emoționat declarația de duminică seara… Pentru că mi-am dat seama de zbuciumul lui. El e un tip puternic, nu pare așa, dar mi-am dat seama de zbuciumul lui sufletesc, mi-am dat seama că își dorește mai mult decât orice pe lume să ia campionatul. Să demonstreze că se pricepe la fotbal și că poate să ia campionatul pe mâna lui.

ADVERTISEMENT

A spus duminică seara că «la golul de 2-0 m-a bufnit plânsul». Exact așa a spus. Asta ce înseamncă? Că și Gigi Becali are stres, are apăsare, își dorește așa de mult… Și atunci e și el om… «M-a bufnit plânsul». Chiar m-a emoționat declarația lui, m-a impresionat. Așa cum îl vezi pe Gigi cu declarații tari, uneori poate mai sare calul, dar întotdeauna e implicat”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate fi urmărită și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

Horia Ivanovici: „Astrele s-au aliniat pentru Gigi Becali!”

Moderatorul emisiunii a vorbit apoi și despre intenția patronului FCSB de a băga bani mulți pentru a transfera jucători de mare valoare la FCSB. Unul dintre ei este atacantul spanniol Rafa Mujica, actualmente la Arouca în prima ligă portugheză, informație prezentată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Acum vrea să facă echipă. Nu știu câți jucători va aduce, dar două, trei, patru milioane de euro tot va băga să-și facă echipă. E clar că fotbalul românesc ar fi foarte sărac fără Gigi Becali. Și nu e vorba că sunt eu fan sau nu sunt fan al lui Gigi Becali. Pentru noi toți, pentru întreg fenomenul, Gigi Becali este aur. Ăsta e adevărul.

Mă gândeam «Uite la omul ăsta cât își dorește de mult, cât freamăt lăuntric, câtă dorință în el ca să ia campionatul». Cât își dorește să demonstreze că poate să fie cel mai bun. Într-un loc unde omul a băgat din buzunar zeci și zeci de milioane de euro. Și jos pălăria! Și de aia o spun clar că și Gigi Becali merită să ia titlul în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Și mă mai gândeam la ceva… Poate, într-adevăr, o fi ceva și cu Doamne, Doamne. Să vă spun o chestie… Prea s-au așezat toate astrele. Joacă Universitatea Craiova cu Otețul Galați, după ce a făcut spectacol cu Rapid. Lasă că te-a bătut Galațiul… Te-a chinuit 120 de minute. Pentru că am văzut duminică o Craiovă, cel puțin în prima repriză, fără vlagă. În a doua, au mai jucat ceva… E clar că i-a stors Dorinel Munteanu.

Mai mult… Li s-a accidentat cel mai bun jucător, singurul care putea face diferența… Messi al României, Messi de Oltenia… Mitriță. Alt avantaj uriaș. În plus, nu au reușit pentru meciul cu FCSB să-i recupereze nici pe Bancu, nici pe Screciu. Au jucat fără Mitriță, fără Screciu, fără Bancu… Cei mai buni trei jucători. Restul sunt apă de ploaie.

Chiar s-au aliniat astrele. Ca să mergem pe discursul lui Gigi Becali, parcă și Dumnezeul fotbalului vrea să-i dea titlul. Asta ce înseamnă? Chiar îl merită omul. Și pentru sufletul pe care-l pune. Că face el Gigi, că pare dur, dar uitați că avem de-a face și cu un om sensibil. «M-a bufnit plânsul la golul doi!». De ce? A știut că la 2-0 nu mai poate să întoarcă meciul Craiova. Și s-a văzut aproape cu mâna pe trofeu”, a continuat Horia Ivanovici în discursul-eveniment de la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici: „În jurul lui Gigi Becali se învârte tot fotbalul românesc!”

În încheiere, moderatorul a vorbit și despre importanța pe care patronul FCSB o are în fotbalul românesc. Fără el, competiția ar fi mult mai săracă, iar ceilalți oameni de afaceri nu ar mai avea nicio motivație să investească la echipele din SuperLiga, pentru că nu ar mai avea cu cine să se dueleze cu adevărat.

„Cred că e cea mai mare dorință a lui Gigi Becali în acest moment. Să câștige campionatul! Și să le demonstreze tuturor că el, Gigi Becali, pe mâna și pe mintea lui a reușit asta. Haideți să-i acordăm o reverență și lui Gigi Becali. Indiferent dacă ne place sau nu.

Nebunia asta fără Gigi Becali nu ar mai fi. Șucu nu ar mai avea ambiția să bage atâția bani. Neluțu Varga nu ar mai avea ambiția să aducă zeci de milioane de euro de acasă. Rotaru nu ar mai avea cu cine să aibă clinciuri, să se contreze, să facă glume și să-și pună ambiția lui oltenească. L-ați văzut pe Rotaru duminică seară. Era negru! La golul doi a plecat. Nu a putut să vadă bucuria FCSB-ului.

Asta e… E Gigi Becali și în jurul lui se învârte tot fotbalul românesc. Și el potențează toată nebunia asta. Pentru că ceilalți patroni nu ar veni să bage bani dacă nu ar fi Gigi Becali. Pe cine vrei să bați? Pe Gigi Becali, că e cel mai bogat, că e FCSB și așa mai departe. Că doar nu vrei să bați pe Amara lui Bănel.

Gigi Becali are un merit uriaș pentru fotbalul românesc. Cu bunele, cu relele, cu defectele și calitățile sale… Că e om până la urmă. M-a emoționat aia cu l-a bufnit plânsul. Și mi-am dat seama cât zbucium are, câte nopți nedormite, câtă dorință să ia titlul. Iar văzând și latura asta frumoasă, umană, a lui Gigi Becali spun încă o dată «lasă să ia titlul!». Nu mai vorbesc de faptul că FCSB a arătat că e cea mai bună echipă.

Însă, să țineți minte un singur lucru! Știu că o să râdeți toți… Nu e titlul terminat sută la sută! Totul se va termina la Cluj. Ăsta este ultimul glonte. Dacă FCSB nu pierde, chiar s-a terminat. Dar dacă pierde, mai sunt 7 puncte, au meci cu Rapidul…”, a încheiat Horia Ivanovici discursul manifest de la FANATIK SUPERLIGA pe „subiectul Gigi Becali”.

Horia Ivanovici, DISCURS MANIFEST dupa ce Gigi Becali A CASTIGAT SUPERLIGA cu FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: