Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

E o soluție pentru Dinamo demiterea lui Burcă? Giani Kiriță, răspuns tranșant

Giani Kiriță a oferit un răspuns tranșant când a fost întrebat despre demiterea lui Ovidiu Burcă de pe banca lui Dinamo.
29.09.2023 | 18:05
E o solutie pentru Dinamo demiterea lui Burca Giani Kirita raspuns transant
Giani Kiriță a vorbit despre posibila plecare de la Dinamo a lui Ovidiu Burcă. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă are parte de credit atât din partea suporterilor, cât și din partea conducerii, pentru că, în ciuda problemelor de la club, tehnicianul i-a readus pe „câini” pe prima scenă a fotbalului românesc. Dinamo traversează o perioadă extrem de slabă și este penultima în clasament, iar posibila plecare a lui Burcă de la Dinamo este tot mai intens vehiculată.

E o soluție pentru Dinamo demiterea lui Burcă? Giani Kiriță, răspuns tranșant

Dinamo a deschis la Galați contra Oțelului etapa cu numărul 11 din SuperLiga. „Câinii” au pierdut din nou, scor 0-1, și nau ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile. Giani Kiriță l-a taxat pe Burcă la FANATIK SUPERLIGA pentru discursul pe care îl are antrenorul după fiecare meci.

ADVERTISEMENT

„Nu știu neapărat dacă demiterea lui Burcă este o redresare, doar că fanii lui Dinamo cred că s-au cam plictisit de discursul ăsta. ‘Au fost și lucruri bine și lucruri mai puțin bune, echipa este în creștere’. Da, dar fotbalul se joacă pe puncte, pe goluri, pe rezultate. Ce facem? 

Construim o echipă peste cât timp? Nu ai timp să te bați la campionate dacă vrei să construiești echipa. Nouă ne trebuie punct sau puncte. Eu aș schimba puțin discursul și l-aș face în felul următor: ‘Bă, băieți! Haideți să luăm punct sau puncte.

ADVERTISEMENT

Faptul că plecăm doi cu mingea, că mai construim, ne mai creăm o ocazie, asta e. Dar pe noi ne interesează punct sau puncte la ora actuală’”, a spus Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA.

Giani Kiriță nu exclude o plecare a lui Burcă de la Dinamo: „Rezultatele de țin în funcție”

Ovidiu Burcă nu are de gând să plece de la Dinamo. Antrenorul are în plan să rămână pe teren lung pe banca formației din Ștefan cel Mare. Giani Kiriță este de altă părere și consideră că rezultatele țin antrenorul în funcție.

ADVERTISEMENT

Totodată, Giani Kiriță este de părere că Burcă are credibilitate în fața fanilor pentru că a reușit promovarea în SuperLiga cu Dinamo. „În fotbal, pe orice antrenor îl țin rezultatele.

Faptul că Burcă are credibilitate pentru că a promovat cu Dinamo asta e altceva. Doar că rezultatele o să-l țină în funcție sau nu. (n.r. promovarea nu-l ține la infinit pe Burcă la Dinamo?) Eu zic că nu. Până la urmă asta te ține în funcție. Trebuie să ai rezultate”, au fost cuvintele lui Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire la FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea se vede pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici luni, marți și vineri, ora 17:30.

E o soluție pentru Dinamo demiterea lui Burcă? Ce a răspuns Giani Kiriță

ADVERTISEMENT