Life

E oficial! Netflix a anunțat când revine unul din cele mai așteptate seriale ale anului 2024!

Netflix a anunțat data la care va avea loc premiera noului sezon al unui serial care a făcut furori și în România. Surpriza e uriașă!
01.01.2024 | 20:31
E oficial Netflix a anuntat cand revine unul din cele mai asteptate seriale ale anului 2024
Netflix, anunț-surpriză pentru fanii unui serial extrem de iubit
ADVERTISEMENT

Netflix a făcut un anunț care îi bucură pe iubitorii de seriale! Fanii producției Bridgerton vor încercui de azi data din calendar în care noile episoade ale poveștii cu iz regal vor fi difuzate, în cel de-al treilea sezon.

Netflix a anunțat pe ce dată începe sezonul trei din Bridgerton

Povestea Bridgerton continuă cu noi intrigi, noi situații amuzante și încrengături, așa cum și-a obișnuit publicul în primele două sezoane. A treia serie de episoade ale producției Netflix va scoate în față povestea de iubire dintre două personaje care i-au ținut pe telespectatori, încă de la început, cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT

În sezonul trei, fanii dramei  de pe Netflix vor urmări povestea de dragoste dintre Colin Bridgerton și Lady Whistledown. Cele două personaje sunt interpretate de actorii Nicola Coughlan și Luke Newton.

Bridgerton revine, așadar, pe Netflix cu o primă parte a sezonului trei pe 16 mai 2024! A doua parte va fi difuzată pe 13 iunie, la o lună distanță.

ADVERTISEMENT

Serialul a debutat pe platforma de streaming în anul 2020 cu povestea lui Daphne, o tânără nevoită să se căsătorească dat fiind că era cea mai mare fată a familiei. Poveștile familiilor de viță nobilă sunt comentate de o ziaristă secretă. Femeia trece pe hârtie cele mai scandaloase detalii din intimitățile prinților și prințeselor.

lady whistledown
Penelope (Lady Whistledown), interpretată de Nicola Coughlan. Foto: Netflix

Primul editorial semnat de Lady Whistledown, devoalată ca fiind Penelope

După un prim sezon în care publicul a bănuit mai multe persoane că ar fi Lady Whistledown, serialul a lămurit misterul, doamna cu cerneală și peniță fiind Penelope, o tânără misterioasă care visează cu ochii deschiși la marea ei iubire.

ADVERTISEMENT

„Preabunule cititor, suntem despărțiți de prea mult timp. În sfârșit, s-a întors anturajul elegant al Londrei, precum și această autoare. La începutul sezonului, întrebarea la care se gândește toată lumea este, desigur, care nouă debutantă va străluci cel mai tare?

Recolta din acest an arată cu adevărat spectaculos. Din păcate, nu orice domnișoară e capabilă să atragă atenția”, scrie Lady Whistledown în primul editorial din sezonul trei al serialului de pe Netflix.

ADVERTISEMENT