Sport

„E peste Coman la ora actuală!”. Jucătorul de la FCSB care se poate vinde cu o sumă uriașă

Dumitru Dragomir are o nouă profeție. Cine este starul de la FCSB mai valoros decât Florinel Coman
25.02.2024 | 09:19
E peste Coman la ora actuala Jucatorul de la FCSB care se poate vinde cu o suma uriasa
„E peste Coman la ora actuală!”. Jucătorul de la FCSB care se poate vinde cu o sumă uriașă. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir este un mare fan al lui Joyskim Dawa. Unul dintre marii absenți ai partidei U Cluj – FCSB 0-0, stoperul camerunez l-a impresionat pe fostul șef LPF, care crede despre fundaș că e mai valoros decât vedeta Florinel Coman.

Dumitru Dragomir, fascinat de Joyskim Dawa: „Într-un an îl vând cu 30.000.000 de euro”

Îndelung criticat după transferul de la FC Botoșani și pe bună dreptate pentru că a comis o serie importantă de gafe, Joyskim Dawa este acum unul dintre cei mai buni fundași din SuperLiga. Alături de Siyabonga Ngezana formează un cuplu beton de stoperi, FCSB având cea mai bună defensivă din campionat: 21 de goluri primite.

ADVERTISEMENT

„Dawa e un fotbalist care poate să joace la orice echipă din Germania sau din Anglia. Cel puțin 20.000.000 euro (n.r. – ce clauză de reziliere i-ar pune). E jucătorul cu aspect comercial la această oră peste toți de la FCSB. Chiar și peste Coman.

Eu dacă sunt conducător în Anglia, vin și îl iau cu 5.000.000 euro pe Dawa și în decurs de un an îl vând cu 30.000.000 euro. Fac pariu pe cât vreți. Are calități fizice ieșite din comun.

ADVERTISEMENT

Iar cum se joacă în Anglia acum numai pe fizic, e exact ce le trebuie. Știi ce? Nu a avut continuitate. Dar la FCSB a jucat cu toate prostiile. La FCSB s-a făcut fotbalist. Făcea niște greșeli, nici acum nu lovește bine mingea, nici cu stângul nici cu dreptul. Se urcă mingea pe el ca veveriția.

Până face preluare, face patru mișcări, dar din patru a ajuns acum la două. Juca simplu din prima și greșea. Acum face preluare și chiar dacă o face nu o mai face din patru mișcări o face din două.

ADVERTISEMENT

FCSB l-a pregătit bine. Pe onoarea mea, e jucător de cel puțin 5.000.000 acum! Eu dacă aș avea 5.000.000 pe ăsta l-aș lua! E acolo lângă Drăgușin, dar are viteză mai mare decât Drăgușin. Nu cred că are forță mai mare decât Drăgușin”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Max Profețiile lui Mitică”, show care e în fiecare luni pe FANATIK.RO, LIVE, de la ora 10:30.

Dawa, în clumea fericirii după ce soția sa a născut un băiețel

Joyskim Dawa joacă la FCSB din vara lui 2022, atunci când Gigi Becali a plătit 350.000 de euro pentru transferul său de la FC Botoșani. Cotat de transfermarkt.com la 900.000, internaționalul camerunez are 7 goluri și 2 assist-uri în cele 75 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru.

ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa a lipsit de la meciul cu U Cluj pentru că a fost învoit să meargă în Franța, acolo unde soția sa a dat naștere unui băiețel. Stoperul roș-albaștrilor e în culmea fericirii. „Dinastia Dawa. Să mergem acasă, rege”, a scris Dawa pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie cu fiul său nou-născut.

  • 9 selecții are Joyskim Dawa pentru naționala de seniori a Camerunului

Mitica Dragomir, REACTIE SPUMOASA la PROBLEMELE de lot ale FCSB pentru meciul cu U Cluj

ADVERTISEMENT