Sport

Dawa, în culmea fericirii după nașterea fiului său! Ce a postat fundașul lui FCSB pe rețelele de socializare. Update

Joyskim Dawa se află în Franța unde soția sa a născut. Fundașul lui FCSB a postat pe rețelele de socializare o poză cu fiul său.
21.02.2024 | 00:27
Dawa in culmea fericirii dupa nasterea fiului sau Ce a postat fundasul lui FCSB pe retelele de socializare Update
Dawa, în culmea fericirii după nașterea fiului său! Ce a postat fundașul lui FCSB. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT
20-02-2024
22:35

Joyskim Dawa, fericit după nașterea fiului său

Fundașul lui FCSB a postat pe rețelele de socializare o poză de la spitalul unde s-a născut fiul său. Dawa ține în mână un scaun pentru bebeluși în care se află micuțul acoperit.

Alături de poza postată, Joyskim Dawa a scris mesajul: ”Dinastia Dawa. Să mergem acasă, rege”.

dawa fcsb
Joyskim Dawa și fiul său. sursa foto: Instagram
17-02-2024
19:44

Dawa nu va juca în meciul cu U Cluj!

Joyskim Dawa nu va reveni la timp din Franța pentru a putea juca în meciul de luni cu U Cluj.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a anunțat la Orange Sport că echipa sa nu se va putea baza pe el:

“Nici Dawa nu va fi la Cluj, pentru că a născut soția și este în Franța. Vine după meci”.

Dawa a plecat de urgență în Franța și nu s-a antrenat în ultimele trei zile cu FCSB, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Cu toate acestea, fundașul central va fi titular luni, 19 februarie, la meciul cu U Cluj.

Joyskim Dawa trage tare să recupereze după ce a lipsit de la antrenamentele FCSB-ului

FCSB se confruntă cu probleme în defensivă după ce a rămas fără fundașul dreapta Alexandru Pantea și jucătorul titular pentru regula U21, iar Elias Charalambous are acum probleme și în centrul apărării.

ADVERTISEMENT

Staff-ul liderului din SuperLiga l-a învoit pe internaționalul camerunez să fie alături de soția sa care tocmai a născut. Cu toate acestea, jucătorul se va întoarce la București în dimineața zilei de duminică, 18 februarie și va pleca cu echipa la Cluj.

Ba mai mult, Joyskim Dawa va fi titular chiar dacă a ratat mare parte din pregătirea pentru meciul cu „șepcile roșii”. Unii fani au fost îngrijorați de acest aspect, însă stoperul a făcut un gest prin care a liniștit pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Fundașul central a postat un video de la finalul unui antrenament în Franța. Imaginile sunt sugestive, jucătorul fiind extrem de transpirat și surescitat din cauza efortului. Astfel, Dawa a ținut să transmită un mesaj că este pregătit să joace împotriva Universității Cluj.

Joyskim Dawa, antrenament inedit în Franța înainte de U Cluj – FCSB

Joyskim Dawa s-a filmat în timp ce efectua alergări în Franța și stretching pe o bancă. Jucătorul FCSB-ului a pus și o descriere: „Muncesc din greu”. Camerunezul cu cetățenie franceză este singura soluție pentru Elias Charalambous, care nu îl mai are valid decât pe Siyabonga Ngezana.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș și Denis Haruț sunt accidentați, iar antrenorul cipriot ar fi putut recurge doar la o improvizație în cazul în care Dawa nu ar fi putut juca: retragerea lui Lixandru sau a lui Ovidiu Popescu, care a mai evoluat pe această poziție și în trecut.

Dawa însă este foarte bine pregătit din punct de vedere fizic și este asemănat de Gigi Becali cu o „panteră”. Ba chiar înainte să plece în Franța, Dawa a lucrat suplimentar alături de antrenorul său personal, Dan Curtifan.

ADVERTISEMENT
Joyskim Dawa s-a antrenat suplimentar cu preparatorul fizic Dan Curtifan înainte să plece în Franța
Joyskim Dawa s-a antrenat suplimentar cu preparatorul fizic Dan Curtifan înainte să plece în Franța. Sursă foto: captură Instagram @Dan Curtifan

Fundașul central e unul dintre preferații lui Gigi Becali: „N-ai văzut ce putere are? Numai dacă te atingi de el cazi”

În acest sezon, fundașul central a evoluat în 29 de meciuri, a reușit două goluri și este unul dintre preferații patronului: „Panterele le dau curaj, cele două pantere de pe fund. Sunt pantere, le zic leoparzi să nu zică lumea.

Dacă mai joacă vreun an împreună vor depăși orice cuplu de fundași centrali pe care l-am avut noi vreodată. Au forță și viteză excesivă. Viteză și forță extraordinară. 

N-ai văzut ce putere are Dawa? Dacă bagă puțin umărul, gata. Numai dacă te atingi de el cazi. Ca Haaland. Te duci în el și cazi tu. Așa și Dawa. Din ce am văzut ăla e ceva… Sunt unii oameni care sunt excepții. Cum e Messi, cum e Haaland. N-ai ce să… E putere prea mare. Au magnet de respingere în ei”, a dezvăluit Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT