Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

E posibil ca România să joace o nouă semifinală? Hagi e direct: ”Ăsta e obiectivul”

Gică Hagi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA de potențialul actualei generații și este încrezător că echipa națională a României poate ajunge în semifinale la Euro 2024.
22.11.2023 | 13:20
E posibil ca Romania sa joace o noua semifinala Hagi e direct Asta e obiectivul
Gică Hagi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA de potențialul actualei generații și este încrezător că echipa națională a României poate ajunge în semifinale la Euro 2024. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au obținut o victorie fantastică în fața Elveției, scor 1-0, și au încheiat grupa din preliminarii pe primul loc și fără înfrângere. În urma acestui succes, reprezentativa noastră va fi în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru turneul final.

Gică Hagi, încrezător că naționala României poate ajunge în semifinale la Euro 2024

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Gică Hagi le-a dat speranțe fanilor și încredere jucătorilor naționalei României că se poate atinge faza semifinalelor la Euro 2024 și să se depășească astfel performanța generației sale de la Mondialul din 1994.

ADVERTISEMENT

”Să o spunem, să o credem. De ce nu? Dacă îți propui foarte mult poți să obții un minim. În primul rând trebuie să-ți propui foarte mult, să ai încredere. Iar foarte mult pentru mine, singurul target pentru echipa națională, este să facă mai bine ca noi.

Cum noi i-am depășit pe cei din ’70 sau pe cei din ’80-’90, așa și ei. Istoria trebuie folosită și trebuie construit viitorul. Iar viitorul e unul singur, cu o singură strategie: să ajungi în semifinale. De ce nu?”, a declarat Hagi.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Hagi pentru cei care ajung la națională

După ce moderatorul Horia Ivanovici a ținut să-l laude pentru felul cum și-a crescut cei doi copii, ”Regele” a ținut să precizeze că țara asta i-a oferit totul lui și familiei sale și în acest spirit i-a educat pe Ianis și Kira.

”Nu facem nimic special în familie, iubim România. România ne-a dat totul. Cel puțin mie mi-a dat tot respectul pe care îl port în lume unde sunt cunoscut. Pentru că echipa națională te face cunoscut dacă faci performanțe la nivelul cel mai mare.

ADVERTISEMENT

De aceea la echipa națională joci cu sufletul, cu inima. Bineînțeles că trebuie să fii și competitiv. Mulți își doresc, mulți vor, dar trebuie să fii și competitiv ca să faci performanță”, a mai spus Gică Hagi, la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Ilie a fost unul dintre cei 50.224 de spectatori care au asistat pe Național Arena la partida dintre România și Elveția. Fostul mare internațional a profitat de abundența de VIP-uri care au asistat la meci și s-a fotografiat alături de doi ”monștri sacri” ai fotbalului românesc, Gică Hagi și Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să ratezi nicio ediție a FANATIK SUPERLIGA! În fiecare luni, marți și vineri, Horia Ivanovici și invitații de așteaptă LIVE de la 10:30, DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea e ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

Gică Hagi, mesaj de încredere pentru jucătorii naționalei

ADVERTISEMENT