Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, miercuri, 22 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici are invitați de top la ediția specială de după România – Elveția!

FANATIK SUPERLIGA propune o nouă ediție specială, miercuri, 22 noiembrie. Horia Ivanovici și invitații săi vor face spectacol după România - Elveția, ultimul meci din preliminarii.
21.11.2023 | 19:03
Fanatik SuperLiga miercuri 22 noiembrie ora 1030 Horia Ivanovici are invitati de top la editia speciala de dupa Romania  Elvetia
FANATIK SUPERLIGA propune o nouă ediție specială, miercuri, 22 noiembrie. Horia Ivanovici și invitații săi vor face spectacol după România - Elveția, ultimul meci din preliminarii. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o ediție specială, miercuri, 22 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează meciul România – Elveția cu invitați de calibru. Și vor fi multe de discutat, pentru că suntem calificați la Euro 2024! Emisiunea poate fi urmăriră LIVE și EXCLUSIV doar pe FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, miercuri, 22 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top după România – Elveția

HORIA IVANOVICI vă invită la o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA, miercuri, 22 noiembrie, ora 10:30. Alături de invitați de marcă, acesta va discuta pe seama întâlnirii România – Elveția, ultima din preliminariilor pentru Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Edi Iordănescu au reușit o performanță extraordinară și reprezentativa noastră merge din nou la un turneu final după o pauză de 8 ani. Calificarea a fost sărbătorită la partida cu Elveția de pe Arena Națională, în fața a 50.000 de spectatori.

HORIA IVANOVICI va face o amplă analiză a meciului România – Elveția alături de invitații de top Mihai Stoichiță, Adi Ilie și Florin Gardoș. Și ca emisiunea să aibă sare și pier, prin Skype va fi prezent și Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Cu așa nume și la un asemenea eveniment, este clar că ediția specială de miercuri, 22 noiembrie, a FANATIK SUPERLIGA va fi una de colecție. Nu ratați o emisiune cu adevărat spectaculoasă în care se va vorbi și despre ce adversari ne așteaptă la tragerea la sorți pentru Euro 2024.

Fiți pe fază! Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata. ”Să facem show” împreună cu Horia Ivanovici și invitații săi la o nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cum se poate vedea FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Totodată, înainte și după cele mai tari meciuri din fotbalul românesc HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în cadrul unor ediții speciale de FANATIK SUPERLIGA. Miercuri, 22 noiembrie, se va face analiza meciului România – Elveția, dar și a întregului parcurs avut de ”tricolori” în această campanie încununată cu calificarea la turneul final.

ADVERTISEMENT

Pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de facebook Horia Ivanovici puteți fi la curent cu cele mai savuroase momente din emisiune. FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Mihaela Rădulescu este sfâșiată de durere: Am scris aceste cuvinte în lacrimi. Nu...
Mihaela Rădulescu este sfâșiată de durere: Am scris aceste cuvinte în lacrimi. Nu există altă cale
Blocaje pe piața imobiliară din marile orașe ale României
Blocaje pe piața imobiliară din marile orașe ale României
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!