Sport

E starul echipei, dar nu știe ce adversar are Everton: „Cu cine jucăm?”. James Rodriguez i-a enervat pe fani: „A obosit să-și numere banii”

James Rodriguez a oferit un moment neplăcut pentru Everton și pentru fani.
20.08.2021 | 23:02
E starul echipei dar nu stie ce adversar are Everton Cu cine jucam James Rodriguez ia enervat pe fani A obosit sasi numere banii
ADVERTISEMENT

Starul columbian a vorbit pe Twitch cu fanii săi, iar la un moment dat a fost întrebat despre următorul meci. Acesta a mărturisit că nu mai știe cu cine joacă Everton, până când un urmăritor i-a scris în comentarii.

Fanii „caramelelor” s-au enervat pe rețelele de socializare, cerându-i să plece de la echipă, dar au făcut și aluzie la suma imensă pe care James Rodriguez o câștigă săptămânal în Anglia.

ADVERTISEMENT

James Rodriguez i-a enervat pe fanii lui Everton după ce nu a știut ce adversar are echipa

Everton va juca în a doua etapă din Premier League împotriva lui Leeds United, iar James Rodriguez nu va juca nici de această dată, anunțul fiind făcut chiar de el.

Starul columbian nu a putut juca în prima etapă, fiind izolat după revenirea în Anglia, ca măsură de protecție împotriva COVID-19. Totuși, el a mărturisit că va începe antrenamenele cu echipa abia de săptămâna următoare.

ADVERTISEMENT

În moment ce vorbea despre ce va face în continuare la echipă, Rodriguez a recunoscut că nu știe împotriva cărei echipe va juca Everton, spre nemulțumirea fanilor:

Cred că o să încep antrenamentele luni. În weekend nu voi juca, nici măcar nu știu împotriva cui joacă Everton, îmi puteți spune?

ADVERTISEMENT

A adăugat ulterior: „Ah, împotriva lui Leeds, în deplasare, împotriva lui Bielsa, e un meci greu, să vedem ce se va întâmpla, să sperăm că vor câștiga.

Am încredere că voi avea un sezon bun și că lucrurile bune vor veni. De acum până la finalul lui august se pot întâmpla multe, nu știu ce se va întâmpla, dacă rămân sau plec”.

ADVERTISEMENT
  • 30 de ani este vârsta lui James Rodriguez

„A obosit să-și numere banii!”

Suporterii lui Everton s-au supărat pentru declarația columbianului, iar unul dintre aceștia i-au transmis un mesaj dur, prin intermediul rețelelor de socializare:

„Pleacă de la club! Obosit la finalul sezonului trecut, când Everton a avut șansa să prindă un loc de cupe europene și Ancelotti l-a lăsat să scape.

Obosit de la numărat cele 200.000 de lire sterline pe săptămână. Asta poate fi destul de obositor”.

Reacția suporterului lui Everton. Sursă foto: twitter.com
Reacția suporterului lui Everton. Sursă foto: twitter.com

În prima etapă din Premier League, Everton s-a impus pe teren propriu în fața lui Southampton, scor 3-1, după ce „sfinții” deschiseseră scorul.

  • 28.000.000 de euro este cota de piață a lui James Rodriguez, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT