Sport

Ea e cea mai nouă și mai sexy patroană din fotbalul românesc! Cu ce replici încearcă bărbații s-o agațe: „Facem un antrenament”. Foto

Cătălina Andreea Nițu este cea mai nouă și mai sexy patroană din fotbalul românesc! În vârstă de 26 de ani, tânăra are carnet de antrenor și țintește licența PRO.
28.02.2024 | 20:13
Ea e cea mai sexy patroană-antrenoare din fotbalul românesc. Foto: Instagram - @catalinaandreea.nitu
ADVERTISEMENT

Cătălina Andreea Nițu este cea mai nouă și mai sexy patroană din fotbalul românesc. Mai mult decât atât, tânăra în vârstă de 26 de ani cochetează și cu antrenoratul. Are carnet de antrenor și principalul obiectiv îl reprezintă obținerea licenței PRO care îi conferă dreptul să antreneze inclusiv în SuperLiga.

Ea e cea mai nouă și mai sexy patroană din fotbalul românesc!

Cătălina Nițu este antrenoare la echipa de juniori FC New Champions, club pe care tot ea l-a înființat. Patroana-antrenoare a luat această decizie după ce a activat și la alte echipe. În vârstă de 26 de ani, Cătălina Nițu pregătește copii născuți în 2015.

ADVERTISEMENT

A luat decizia de a-și înființa propriul club de fotbal din ambiție și pasiune. „Am antrenat la două cluburi, nu prea mi-a plăcut ce se întampla acolo şi am decis să-mi deschid propriul club.

Să fac exact cum vreau eu şi să merg pe principiile mele”, a spus Cătălina Nițu, potrivit Orange Sport. Până să obțină licența PRO, antrenoarea se ocupă de viitorul micuților fotbaliști pe care îi antrenează la propriul club.

ADVERTISEMENT

Cătălina Nițu nu și-a făcut propriul club pentru bani: „Aveam acum 100 de copii”

Misiunea patroanei-antrenoare nu este să obțină bani în timp record. „Dacă mă axam pe a deschide clubul doar pentru bani, aveam acum 100 de copii. M-am axat să formez grupa de 2015 pe care o şi antrenez.

La vârsta aceasta trebuie să facă de plăcere, mai puţin să joace pentru rezultat, ceea ce e o mare greşeală, deoarece întâlnesc des chestia asta. Toţi antrenorii sunt pentru rezultat”, a mai spus Cătălina Nițu.

ADVERTISEMENT

Cu ce replici încearcă bărbații s-o agațe: „Facem un antrenament”

Cătălina Nițu a vorbit despre stereotipul potrivit cărora femeile n-au ce căuta în fotbal. Antrenoarea echipei de juniori de la FC New Champions spune că femeile nu sunt bine văzute în fotbal.

„Nu suntem la fel de bine privite (n.r. – antrenoarele de fotbal) deoarece consideră că femeile n-au ce căuta în fotbal. Aud pe la spatele meu mai ales după ce câştigăm meciul: «Mamă, ne-a bătut asta…. Cum ne-a bătut?» Aşa, simplu”, a mai spus Cătălina Nițu.

ADVERTISEMENT

Patroana-antrenoare nu ezită să își etaleze frumusețea pe rețelele de socializare. Nu sunt puține momentele în care Cătălina Nițu pozează în ipostaze incendiare. Tot ea a dezvăluit ce mesaje primește de la diverși bărbați pe Instagram.

Ea e cea mai sexy patroană-antrenoare din fotbalul românesc. Foto: Instagram - @catalinaandreea.nitu
Ea e cea mai sexy patroană-antrenoare din fotbalul românesc. Foto: Instagram – @catalinaandreea.nitu

„Îmi dau mesaje. Replica obişnuită? «Facem un antrenament, sau mă antrenezi şi pe mine?» Sau «cum o fată ca tine poate să fie antrenoare? De ce ai ales fotbalul?»”, au fost cuvintele antrenoarei.

ADVERTISEMENT