Life

Ea este cea mai geloasă femeie din lume. E ireal prin ce trebuie să trează soțul zilnic. „Când ai un bărbat bun, nu-l vei lăsa să plece”

Până unde poate ajunge sentimentul de gelozie într-un cuplu. Metodele extreme la care a apelat o femeie pentru a-și testa soțul
29.02.2024 | 20:43
Ea este cea mai geloasa femeie din lume E ireal prin ce trebuie sa treaza sotul zilnic Cand ai un barbat bun nul vei lasa sa plece
Cum testează cea mai geloasă femeie din lume dacă soțul ei este fidel. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Gelozia este o boală grea, iar dovada este un cuplu în care soția ”suferă” de asta în fiecare zi. Din păcate, victima este nimeni altul decât soțul ei. Pentru a-i face pe plac partenerei sale, bărbatul se supune în fiecare zi unui tratament pe care nu mulți l-ar tolera.

Până unde poate merge gelozia într-un cuplu

Se spune că numai cine nu iubește cu adevărat nu este gelos. Însă, în unele cupluri, gelozia este un aspect foarte grav care, de cele mai multe ori, duce la despărțire.

ADVERTISEMENT

De obicei, este destul de greu să trăiești alături de o persoană geloasă. Și, totuși, cuplu din Marea Britanie demonstrează că gelozia nu este deloc un impediment în relația lor.

Debbi Wood este femeia care a atras atenția unei lumi întregi. Aceasta este căsătorită de ani buni cu soțul ei. Deși a trecut mult timp peste relația lor, încrederea femeii nu este foarte mare în partenerul de viața.

ADVERTISEMENT

Debbi trăiește mereu cu teama că va fi părăsită de soțul ei. Steve Wood este cu 12 ani mai tânăr decât ea, iar asta îi dă anumite insecurități femeii. Pentru a spulbera orice urmă de îndoială, Debbi a apelat la o serie de metode la care puține femei s-ar gândi.

Soția lui Steve s-a asigurat că deține controlul asupra partenerului ei. Astfel, aceasta îi verifică zilnic telefonul, conturile bancare, dar și emailul. Aceste verificări au loc de mai multe ori pe zi, dar asta nu e tot.

ADVERTISEMENT

Soțul lui Debbi nu are voie să se uite la alte femei și este supus detectorului de minciuni

Steve nu are voie să se uite la alte femei și nici măcar să le admire în poze. În timp ce multă lume consideră comportamentul lui Debbi drept unul exagerat, femeia are o explicație pentru tot.

În urmă cu ceva timp, Debbi Wood a fost diagnosticată cu sindromul Othelo. Această afecțiune o face să creadă că partenerul îi este mereu infidel. Chiar dacă nu are dovezi, îndoielile față de partenerul ei există mereu.

ADVERTISEMENT

”Într-o seară, la televizor a apărut o reclamă pentru un aparat de ras pentru femei și m-am panicat, gândindu-mă că Steve se uita la fotomodel.”, a spus Debbi pentru mirror.co.uk, potrivit unica.ro.

La începutul relației, Steve Wood s-a confruntat cu episoade de gelozie extremă din partea iubitei sale. Mai în glumă, mai în serios, acesta a spus că este dispus să se supună oricărui test doar pentru a-și demonstra nevinovăția.

Într-o zi, Steve a mers și a cumpărat un detector de minciuni pentru a-și mulțumi iubita. La început, Debbi îl supunea pe Steve zilnic la detectorul de minciuni. Acum, însă, testele s-au mai rărit, iar Debbi își testează partenerul la câteva luni.

”Ei bine, când ai un bărbat bun, nu-l vei lăsa să plece, nu-i așa?”, a mai spus femeia, potrivit aceleiași surse.

În ciuda tuturor acestor aspecte, cuplul susține că relația lor merge de minune. În plus, Steve înțelege faptul că Debbi are anumite traume dintr-o relație anterioară, așa că face tot posibilul pentru a nu o supăra.

ADVERTISEMENT
Tags: