Life

Ea este cea mai sinceră femeie din lume. De ce a zis că e mult mai ușor să mergi la serviciu decât să stai acasă și să crești copii

Ea este cea mai onestă mamă de pe pământ. Susține că este mai simplu la locul de muncă, decât să aibă grijă de cei mici.
18.04.2023 | 20:55
Ea este cea mai sincera femeie din lume De ce a zis ca e mult mai usor sa mergi la serviciu decat sa stai acasa si sa cresti copii
Ea este cea mai onestă mamă de pe pământ. Susține că este mai simplu la locul de muncă, decât să aibă grijă de cei mici. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ea este cea mai sinceră femeie din lume. De ce a zis că e mult mai ușor să mergi la serviciu decât să stai acasă și să crești copii. Cum au reacționat mamele când au aflat ce părere are aceasta. Comentariile sunt diverse.

Ea este cea mai onestă mamă de pe pământ. Susține că este mai simplu la locul de muncă, decât să aibă grijă de cei mici

Sarah Torresan din Melbourne, Australia, este cea mai onestă mamă de pe pământ. Susține că este mai simplu la locul de muncă, decât să aibă grijă de cei mici. Femeia consideră că la serviciu are posibilitatea să stea de vorbă cu alți oameni.

ADVERTISEMENT

În plus, aceasta afirmă că la job are conversații cu adulți, nu doar cu copii, de dimineața până seara. De asemenea, poate lucra cu mai multă atenție, în timpul programului reușind să asculte un podcast sau muzică.

„Simt că sunt în măsură să afirm asta pentru că am parte atât de zile de muncă la birou, cât și de zile de stat acasă. Apoi mi se face dor de copii și abia aștept să îi văd. Și lor li se face dor de mine.

ADVERTISEMENT

Dacă aș sta acasă cu cei mici, atunci ar putea să treacă zile întregi fără să pot purta o conversație de adult. De când deschizi ochii dimineața și până îi închizi seara ești doar la foc automat.

E mereu un ritm alert, e mereu vorba despre nevoile copiilor, ei țipă mereu după tine, tu doar ai treabă pentru copii. Abia dacă am timp să beau o cafea. Mulți părinți casnici ar da orice ca să aibă 45 de minute la dispoziție pentru a sta în mașină. 

ADVERTISEMENT

Ar da orice pentru a asculta un podcast sau pentru a bea o cafea”, a declarat femeia din Australia într-o filmare pe care a distribuit-o pe TikTok, conform Daily Mail. Sarah Torresan este mama a doi copii.

Mama care preferă locul de muncă
Ea este cea mai onestă mamă de pe pământ. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Sarah Torresan, videoclip controversat în online

Sarah Torresan a ajuns într-un timp foarte scurt să fie protagonista unui videoclip controversat în online. Filmarea a strâns peste 69.500 de vizualizări și numeroase dezbateri. Multe mame au fost de acord cu dezvăluirea sa.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, au fost și multe persoane care nu au rezonat cu femeia din Australia. Acestora le place să stea acasă cu cei mici, considerând că în felul acesta se pot bucura de „o vacanță”. Multe mame preferă să se ocupe de educația copiiilor, în loc să se ducă la serviciu.

„Nu aș prefera absolut să fiu la serviciu… vreau să fiu o mamă care stă acasă, unde pot face tot ce vreau”, a fost reacția unui părinte care nu a fost deloc de acord cu Sarah Torresan, mai arată sursa menționată mai sus.

„Sunt o mamă care stă acasă și este de 100 de ori mai ușor decât munca de la birou. Sigur că există anumite provocări, dar practic este o vacanță pentru mine”, a mai adăugat altcineva.

ADVERTISEMENT
Tags: