Life

Ea este femeia care a ajuns virală pe TikTok. A dezvăluit zodia în care se nasc cei mai mulți criminali în serie

Această femeie a devenit virală pe TikTok după ce a dezvăluit care este zodia sub care se nasc cei mai mulți criminali în serie.
16.09.2023 | 14:46
Ea este femeia care a ajuns virala pe TikTok A dezvaluit zodia in care se nasc cei mai multi criminali in serie
O femeie a devenit virală pe TikTok după ce a dezvăluit sub ce zodie s-au născut cei mai mulți criminali în serie. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lauren Elaine Skirvin, o femeie în vârstă de 38 de ani din Los Angeles, a dezvăluit care este zodia sub care se nasc cei mai mulți asasini în serie. A devenit virală pe TikTok după ce a făcut pubblică legătura dintre astrologie și criminalitate.

Ea este femeia care a analizat și a descoperit care este zodia în care se nasc cei mai mulți criminali în serie

Lauren Elaine Skirvin are 38 de ani, locuiește în  Los Angeles, iar recent a devenit o adevărată vedetă pe TikTok. Femeia a publicat pe platformă un videoclip și a dezvăluit legătura dintre astrologie și criminali.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Lauren Elaine Skirvin a analizat care sunt zodiile în care se nasc cei mai mulți criminali în serie. Ea a întocmit o liste cu asasini faimoși și semnul astral sub care au venit pe lume.

A rezultat, astfel, că majoritatea au fost Fecioare, Gemeni, Pești sau Săgetători, iar postarea de pe platforma de social media este acum virală. „Pentru toți cei care nu cred în astrologie, cum puteți explica faptul că pe toată această lungă listă de criminali apar doar patru zodii? Este șocant”, a spus femeia.

ADVERTISEMENT

Lauren Elaine Skirvin a considerat de-a dreptul bizar faptul că fiecare zodie aparține câte unui element, respectiv Foc, Aer, Apă și Pământ. „Partea și mai ciudată este că există câte o zodie din fiecare element.

Dintre zodiile de Foc, este Săgetătorul, pentru zodiile de Aer – este Gemenii, pentru semnele de apă – Peștii, iar pentru semnele de Pământ – Fecioara”, a continuat femeia  seria de dezvăluiri despre zodiile criminalilor în serie.

ADVERTISEMENT

Care este cel mai surprinzător lucru la această listă

De altfel, conform analizei făcute de Lauren Elaine Skirvin, cei mai mulți criminali în serie din istorie au fost zodia Fecioară. Pe locul doi sunt cei din zodia Gemeni, iar al treilea loc în top este ocupat de Pești.

Femeia a mai spus în clipul de pe TikTok că Săgetătorii sunt renumiți pentru caracterul lor și pentru că sunt „haotici și impulsivi”. „Dacă mai adaugi și problemele de sănătate mentală, poți vedea lesne ce se întâmplă”.

ADVERTISEMENT

„Cel mai surprinzător lucru la această listă este faptul că Scorpionii nu se regăsesc pe ea”, a mai adăugat Lauren. Informațiile au ajuns la mai bine de 6,2 milioane de persoane care au văzut clipul de pe TikTok. 

ADVERTISEMENT