Life

Ea este femeia care a murit aproape jumătate de oră, dar a înviat. Mesajul ”din Rai” pe care l-a scris imediat cum s-a trezit

O femeie a fost în moarte clinică timp de 27 de minute, iar în momentul în care s-a trezit a transmis, scris, un mesaj tulburător.
31.12.2023 | 08:08
Ea este femeia care a murit aproape jumatate de ora dar a inviat Mesajul din Rai pe care la scris imediat cum sa trezit
Tina Hines a fost în moarte clinică, iar când s-a trezit a notat un mesaj tulburător / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Un atac de cord a dus-o pe Tina în situația de a sta timp de aproape jumătate de oră în moarte clinică. În momentul în care s-a trezit ea a cerut un pix. Avea de transmis un mesaj clar despre lumea de dincolo.

Ce a scris femeia după ce și-a revenit din starea de moarte clinică

Acum câțiva ani, Tina Hines, o femeie se bucura de o drumeție, alături de soțul ei. Brusc, i s-a făcut rău. Avea un atac de cord. Însoțitorii ei au încercat de patru ori să o resusciteze. Murise însă. Și, timp de 27 de minute, a fost moartă. Salvatorii, apăruți cu un defibrilator, au reușit să o aducă la viață.

ADVERTISEMENT

Atunci, Tina a cerut un pix. A scris pe o bucată de hârtie doar două cuvinte. Mesajul este, însă, unul extrem de puternic, de tulburător. Ea a notat: ”Este real”. Și se referea, la propriu, la Rai. Ajunsese acolo, văzuse totul. Și, din acel moment, crede mai mult ca niciodată.

De altfel, ea a și scris o carte pe tema experienței pe care a avut-o în timpul celor 27 de minute de moarte clinică. ”Raiul este real: Cum moartea mi-a schimbat viața” este cartea scrisă de Tina și în care descrie, pe larg, experiența și felul în care a văzut Raiul.

ADVERTISEMENT

Cum a văzut Raiul cât timp a fost în moarte clinică

”Corpul meu a fost decedat timp de 27 de minute. De-a lungul acelor minute, sufletul mi-a fost în Rai. Am văzut culorile Raiului, porțile îngerești ale Raiului. Tot acolo, cel mai important, mi-am văzut Mântuitorul.

Documentele medicale care descriu revenirea miraculoasă la viață după ce am fost lângă Iisus au schimbat totul pentru mine. Împreună putem împărtăși lecțiile despre cum moartea poate schimba viața. Frica, stresul, durerea, pierderea, toate pot fi văzute, în timpul acestei vieți, cu alți ochi.

ADVERTISEMENT

Este o călătorie veselă care ne pregătește pentru ultima noastră călătorie: cea spre Rai pentru a ajunge în brațele Mântuitorului. Îmi doresc ca ceea ce vă spun să vă ajute, să vă întărească în drumul vostru spre credință”, a scris, în postfața cărții, femeia care și-a revenit din moartea clinică.

Cartea, mai explică nepoata ei, oferă sfaturi practice despre provocările cotidiene. Fie că vorbim de frică, de depresie, prioritățile trebuie să fie activitățile legate de lucrurile care ne apropie de Dumnezeu. De altfel, nepoata ei este care care a reușit să viralizeze cazul Tinei Hines.

ADVERTISEMENT

Ea și-a tatuat la încheietura mâinii mesajul scris de femeie după ce și-a revenit din moartea clinică. Fotografia cu respectivul tatuaj a atras atenția, iar povestea și cartea scrisă de femeia care s-a trezit la viață după ce a fost în Rai au devenit cunoscute.

ADVERTISEMENT