Life

Ea este femeia care a transformat cina de Crăciun în afacere. Le cere bani invitaților: „Nu ar fi mai ieftin la un restaurant”

Cina de Crăciun nu înseamnă doar reunirea cu familia și liniște sufletească, pentru unii este și o modalitate de a obține profit.
06.12.2023 | 23:43
Ea este femeia care a transformat cina de Craciun in afacere Le cere bani invitatilor Nu ar fi mai ieftin la un restaurant
O femeie le cere bani rudelor invitate la masa de Crăciun. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Carla Bellucci, cunoscută și ca „cea mai detestată mamă din Marea Britanie” , a șocat încă o dată. Le cere taxă rudelor care vor să vină la ea acasă pentru cina de Crăciun. Femeia spune că totul se rezumă la profit.

O femeie le cere bani rudelor care vor să mearga la ea acasă de Crăciun

Pentru unii, Crăciunul este cu adevărat o sărbătoare magică. Familia se strânge în jurul bradului sau al mesei, povestesc, cântă colinde și se bucură de cele mai gustoase preparate- toate gătite cu dragoste.

ADVERTISEMENT

Însă, la polul opus, sunt femei care se plâng că în această perioadă au prea mult de muncă. Casa trebuie pregătită, ornamentele puse la locul lor, iar gătirea atâtor bucate poate fi obositoare.

Pe această premisă a mers și Cara Bellucci, cunoscută sub numele de „cea mai detestată mamă din Marea Britanie”. Ea are trei copii, Tanisha, 18 ani, Jayden, 15 ani și Blue, de 12 luni.

ADVERTISEMENT

La masa de Crăciun ar trebui să mai participe alte nouă rude, iar femeia consideră că trebuie să fie recompensată pentru efortul depus. Astfel că, le-a cerut tuturor să plătească o taxă de aproape 200 de dolari.

„Nu este ieftin să hrănești oamenii și de asemenea, durează mult timp să pregătești o masă frumoasă”, a spus femeia în vârstă de 42 de ani pentru Daily Mail. 

ADVERTISEMENT

În plus, ea nu tolerează niciun fel de critică și le sugerează celor care nu le convine să plece acasă cu tot cu ornamentele. De asemenea, ea are de gând să le ceară tuturor plata în avans atunci când ajung la ușă.

Ce primesc invitații pentru cei 200 de dolari

Pentru cei 200 de dolari, invitații primesc o masă completă cu curcan și șampanie, dar orice băutură suplimentară pe care doresc să o consume trebuie să o aducă la pachet.

ADVERTISEMENT

Carla Bellucci a explicat că va păstra cel puțin o parte din banii pe care îi va strânge. „Tot ceea ce fac este pentru profit și familia mea înțelege asta. Dacă unii membri ai familiei vor fi dezgustați de idee, să nu se deranjeze să vină. Dacă vrei calitate, trebuie să plătești pentru ea.

Poți găsi poate un loc mai ieftin decât casa mea, dar cina mea va fi mult mai elegantă.  Nu ar fi mai ieftin dacă ai merge la un restaurant sau la un hotel pentru o masă de Crăciun, așa că de ce aș suporta eu pierderi?”, a declarat femeia.

Oaspeții vor avea chiar privilegiul, așa cum îl consideră Carla Bellucci, să asculte discursul de Crăciun al regelui Charles, deoarece televizorul va fi deschis. Iar programul este unul bine stabilit.

Ușile se vor deschide la ora 14:00, iar după un joc de charades, intenționează să-i trimită pe toți acasă, pe la ora 22. În trecut, Carla Bellucci a mai avut acțiuni prin care și-a atras antipatii.

În anul 2020, ea s-a lăudat ca a cheltuit 10.000 de dolari pentru botox și fațete dentare în loc să le cumpere copiilor săi cadouri de Crăciun. De asemenea, în 2019 a recunosc că s-a prefăcut că este în depresie pentru a obține o operație la nas cu bani publici prin Serviciul Național de Sănătate din Marea Britanie. Ulteriori, a devenit model  pe OnlyFans, iar anul trecut a renunțat.

ADVERTISEMENT